Baba pelenka újszülöttnek

Baba pelenka újszülöttnek

Olcsó baba pelenka nagykereskedelem Termék előnyei: Magas és azonnali felszívódás. Puha pamut baba pályájához. Lélegző pelenka, nincs kiütés. Minden részlet a design, hogy megmutassuk a szuper ápolás anya baba. Választható funkciók: 1) Ultra vékony abszorbens mag, kompakt szerkezet ...
Csevegj most

Termék részletek

Baba pelenka újszülöttnek


PCPD.jpg

(1) Kitinin-bakteriális tényezőt tartalmaz. A húgysav hatására a bőr megakadályozására hatékonyan megakadályozta a diaper bőrkiütés előfordulását. A baby'stender bőrének ápolása, a baba seggének mindig el kell távolodnia a szakadástól.

(2) Szuper lágy, nemszövött felületi réteg: A pamutszál speciális feldolgozása, nagyon puha, hagyja, hogy a baba nagyon kényelmes viseletben.

(3) Háromdimenziós szivárgásbiztos oldalak: A láb rugalmas és rugalmas mandzsetta hatékonyan megakadályozza a szivárgást.

(4) Adjon speciális abszorbens elosztó réteget (ADL), felgyorsíthatja a diffúziós sebességet és a beszivárgási sebességet, csökkentheti az infiltrációt. A felület mindig szárazon marad.

(5) Szuper abszorpciós kapacitás. SAP és America Pulp kiváló minõségû és természetes NSB szuperabszorbens maggal, az abszorpciót megígérte. (SAP: SUMITOMO márka, 1g SAP 130 ml tiszta vizet 1 perc alatt elnyel)

(6) Derékszövet elasztikus: A PU hab lágy és védi a baba derekát.

(7) Szuper lágy mágikus szalag rajzfilm designnal: A baba derékának megfelelően szabadon beállítható. Ez többször is megismételhető.

(8) Nem szövött kompozit légáteresztő film: PE lélegző hátfóliák sok ezer apró lyukkal lehetővé teszik a levegő keringését, hogy a baba szivárgását mindig száraz legyen. A nagy aranyos rajzfilm kialakításával a pelenka vonzóbbá válik.

 

vvd.jpg

Termék név
Baba pelenka

Szín

Színes nyomtatás

Pelenkatípus

Eldobható
Márkanév

Jappy vagy OEM

Korcsoport

Babák

Abszorpció

Száraz felület


PCPDS.jpg

fotobank (1) .jpg

fotobank (2) .jpg

fotobank (6) .jpg

fotobank (7) .jpg

fotobank (3) .jpg

fotobank (8) .jpg

fotobank (5) .jpg

fotobank (4) .jpg


PCRP.jpg

3333.jpg


A mi szolgáltatásunk


* A polybagot (belső csomagolást) a vásárlói formatervezéshez tudjuk igazítani. A vevők igényeihez igazodva a vevők igényeihez igazodva a megrendelőink igényeit is kielégíthetik, de a felhasznált nyomdai hengerekért felárat számítanak fel. amelyet a vevő visel.

* A stílus, a szín, a méret, a súly, az anyag és a csomagolás testreszabható az Ön megrendelései szerint. Saját tervezés és saját márka alapján készíthetünk.

* Hajlandóak lennénk elküldeni ingyenes termékminta-mintáinkat az Ön vizsgálatához és értékeléséhez.

Hot Tags: baba pelenka az újszülött, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, nagykereskedelem, olcsó, testreszabott, márkák, tömeges, alacsony ár, vásárlás kedvezmény, raktáron, ingyenes minta, készült Kínában

Vizsgálat

You Might Also Like