Body spray divatáru a nőknek

Body spray divatáru a nőknek

Body spray woman A termékről · A spray egész napig tart. · Nagyszerű illat. · Megnöveli az awesomenesset. · Pure Sport Illat. · Klasszikus, gyümölcsös, friss illat. · Nagyszerűen szagolja a hatékony dezodor védelmet. Mi a MOQ? Általában, a mi MOQ 30000pcs figyelembe véve a költségek ...
Csevegj most

Termék részletek

Nappali test spray dezodor
PCPD.jpg

A testködök hidratálják a bőrt, a frissítő formulát különböző illatok adják. permetezzen egy kis illatért, 24 órás érzés érezze magát.


vvd.jpg

Termék név Dezodor
Márkanév I & Admirer vagy OEM
Illat Az ügyfél választja
Hangerő 150ml
Átmérő 52mm
Csomagolási részletek 96pices / karton


PCPDS.jpg

photobank.jpg

fotobank (1) .jpg

fotobank (2) .jpg


PCRC.jpg

3333.jpg


OEM, ODM üdvözlendő.


Használhatja saját márkáját vagy a miénk. Ha márkát használ, professzionális tervezői csapatunk segít a csomagolás tervezésében, például a palack alakjában, a logóban és a dobozban. Kutatócsoportunk új modellt kutat a piaca szerint.


2. Szabad minta lesz biztosítva.


Általában ingyenes mintadarabokat készítünk Önnek, miközben megengedheti a minták szállítási díját. De ha a minta új formára van szüksége, megengedheti magának a penész töltetet. És miután egy üzletet kötünk, a mintadíj visszaküldésre kerül.


3. Üdvözöljük a látogatást.


Amikor eljössz hozzánk cégünkhez, rendezünk autót a felszedéshez és segítünk Önnek a szállodafoglalásban. Ha meglátogatja a helyi festői helyszínt, kollégánk is elkíséri Önt.


4.After-szolgáltatás


a. A termelésben és a szállítás után időben nyomon követjük az árut és tájékoztatjuk az árut.


b. Ha az áru megérkezett, ha bármilyen tervezési és minőségi kérdést vagy különbséget talál a mintákból, kérjük, forduljon hozzánk, megtaláljuk a kérdést, és megoldjuk veled.


Hot Tags: body spray dezodor nők számára, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, nagykereskedés, olcsó, személyre szabott, márkák, ömlesztett, alacsony ár, vásárlás kedvezmény, raktáron, ingyenes minta, készült Kínában

Vizsgálat

You Might Also Like