Topone tanít Ön hogyan viselkedni vesz tekercsek elektromos szúnyogriasztó?

- Sep 26, 2017-

(1) a beszerzési elektromos rovarcsapdák tekercsek kell lásd az utasításokat, válasszon alacsony toxicitás és a termék nem stimuláció, míg kiválasztása egy megbízható márka. Látni, hogy a csomagoláson megjelölt a jóváhagyási szám, az országos mezőgazdasági Bizottság, és a pontos összetételét a kábítószer-tartalmat.

(2) a tekercsek elektromos rovarcsapdák választéka attól függően, hogy e megjelenésének karcolások és repedések, deformáció és egyéb jelenségek, jelölje be a származás, a gyártók és felhasználói kézikönyv befejeződött.

(3) annak megállapításához, hogy a jelzőfény, teljesítmény után a, ellenőrizze a hőmérséklet normális. Erő, egy pillanatra a hő átadása fórumon kell meleg érzés. Lehet elhelyezett kis papír megfigyelés. Általános teljesítmény 2-3 perc után a papír hajlító kell melegíteni, de nem megsárgul.

(4) elektromos rovarcsapdák tekercsek felületre kell nincs jelentős színű, a film teljes anélkül, hogy hibák, nincs penész jelenség, az aromás illata, nem stimuláció, nem hamu, nincs tűz.

(5) folyékony szúnyog tekercsek folyadék legyen átlátszó színtelen vagy sárgás nem csapadék jelenség, a kap a anasztomózis nélkül szivárgás, ugyanabban az időben, stimuláció, nincs nyílt láng nélkül.