Élelmiszer- és üdítőital-üzletek, alapos visszautasításával blokkolja az egér csatorna ki voltak téve

- Sep 26, 2017-

"Egér van egy jellemző, azaz csak utoljára." A patkány kábítószer, ha a gyógyszer egy egér halt meg a többi egerek nem érinteni fogják; egy egér enni "poison apple" halott, hogy megcsal más egerek és a többi egér nem megy fel újra.

Érett egerek általában nem jönnek ki a napi tevékenységek, az az este 10:00-2:00 táplálkozó, így ha ki a legtöbb során a nap, hogy az egérrel körül a csatornázás, valószínű, hogy egerekben az üzlet száma elérte a telítettség, általában több mint 20 , Több, mint az egér csak akkor jöhet ki, és találni egy másik helyre. Éttermek és egyéb helyek, könnyű-hoz fajta a legjobb helyen végezni hosszú távú rágcsáló ellenőrzési munka, és a legjobb regionális kapcsolat.

A kártevõ a személyzet több mint tíz éves tapasztalattal megállapította, hogy számos étterem kerül ki az egeret, hogy rágcsáló, de mert a helyét az elhelyezés vagy a sticky egér lemez minőségi problémák, rágcsáló hatása gyenge. Tanácsos, az éttermekben és egyéb helyeken, ahol a rágcsálók könnyen fajta. A legjobb hosszú távú kártevõ munka elvégzésére. Március és szeptember minden évben patkány tenyésztés, és a gyakori nyári és a téli hónapokban, regionális kapcsolat biztosítása érdekében az élelmiszer-biztonság.