Minden nap, mosás ruhát, akkor mossa jobb?

- Sep 26, 2017-

1 mosoda víz hőmérséklete a minta

Nem minden a mosott ruhák a hőmérséklet, a víz Oh! A legjobb vizet pamutszövet hőmérséklete 40 ℃ ~ 50 ° C-on; gyapjú ruházat 35 ° C-on a kegyelem a legmegfelelőbb víz; vászon ruházat tisztítása, a víz hőmérsékletét ellenőrizni kell 30 ° C-on vagy az alatt.

Áztassa túl hosszú

2 ez eléggé tudománytalan, mert a ruházati merítési idő túl hosszú, a szövet a legtöbb fog hidrolizált, majd ezután ruhák élet száma. Általában 10-15 percig áztatás a legmegfelelőbb.

3 mosoda folyadék túl sok

A még folyékony mosószer, több a hab, annál több tiszta a mosás ez? Valójában túl sok folyadék a öblítse le tiszta, a víz nehéz és időigényes. Után a mosás a ruhát egyszerűen készült kemény, érzékeny bőr tömeg könnyen vezethet allergia, ha visel. Tanácsot, hogy mossa ruháit, kell alapulnia a mennyiségű folyékony mosószer utasításokat, hogy a fele összeget, ha a buborék kevesebb, majd fokozatosan hozzá.

4 tisztítószer keverve a ventilátor

Néhány ember használja mosás ruhát mossa ruháit, helyi piszkos piszkos helyi, mint a töltse ki a legtöbb, amit tud összead detergens, valójában a hiba. Gyenge volt, mint a mosópor volt gyenge sav, a legtöbb lúgos, mind a savas és lúgos semlegesítését, de a csökkenés a fertőtlenítő. A pontos megközelítés: csak használni egy súroló ügynök, a gallér, mandzsetta, stb adjunk hozzá néhány.

5 mossuk ki, nem azonnal száraz

Irodai dolgozók sok szerelem ruhákat a mosógép egy elveszett balra, a ruhák és a más éjjel-nappal vissza, és száraz, majd reggel. Nedves ruha egyszerű terjedésének baktériumok a mosógépet a hosszú ideig, így a mosoda kell végezni az expozíció után 30 percen belül. Egyszer a mosoda több, mint 1 óra mossa a mosógép, újra mosni kell újra.