A szúnyogok által közvetített vírusfertőzés

- Jan 08, 2021-

A szúnyogok által átvitt vírusfertőzés


A dengue egy szúnyogok által terjesztett fertőző betegség, amelyet elsősorban a nőstény aedes aegypti szúnyogok, de a nőstény Aedes Albopictus is továbbít, más néven&virágvirágszúnyog." ;. A vírus szúnyogcsípés útján terjed át az emberre, de nem emberről emberre. Tehát néhány pletyka, miszerint a GG; a dengue-láz a levegőn keresztül is átvihető, , valóban megbízhatatlan!


Prevention of mosquitoes (2)


Az Egészségügyi Világszervezet rámutat egy tanulmányra, amely szerint évente mintegy 390 millió dengue-eset fordul elő, ebből 96 milliónak klinikai tünetei vannak. A dengue-betegség Afrika, az endemikus, a Földközi-tenger keleti részén, Délkelet-Ázsia és a Csendes-óceán nyugati részén több mint 100 országban van jelen. A csendes-óceáni nyugati régió, Délkelet-Ázsia és Amerika volt a leginkább érintett.


Prevention of mosquitoes


A dengue súlyos influenzaszerű betegség, amely felnőtteket és csecsemőket egyaránt érinthet. A súlyos szövődményekkel jellemzett súlyos dengue halál halált okozhat.

Megelőzés és ellenőrzés

Jelenleg a Dengue-vírus terjedésének megakadályozása vagy megakadályozása az egyetlen módja a szúnyog-vektorok elleni küzdelem, többek között azáltal, hogy a szúnyogok környezetgazdálkodás révén megakadályozzák a szaporodási területekhez való hozzáférést, valamint a szilárd hulladék megfelelő ártalmatlanításával megakadályozzák a mesterséges szúnyogok kialakulását. élőhelyek; Fedje le a háztartási víztároló edényeket, és hetente ürítse ki és tisztítsa meg őket; megfelelő peszticideket alkalmazzon a kültéri víztároló edényekben;


Prevention of mosquitoes1

Ha szúnyog megharapta, fontolja meg a mogyoróolajat vagy a fenyőolajat tartalmazó rovarirtó szer használatát

Például a termékünk nagyon hatékony lehet, hogy segítsen megszabadulni a szúnyogproblémáktól :

Prevention of mosquitoes (3)

Természetes, egészséges, gyengéd gondozás, 100 éves örökség, természetes növényi kivonatok, klasszikus receptek gyógynövények nélkül A család egészségének és alvásának őre.

Kérlek figyeljnak nekhírünk,Frissítés

GuangZhou TOPONE Chemical Co., Ltd.