Szúnyogriasztó Deet Cream

Szúnyogriasztó Deet Cream

No.1: A fáradtság, a túlórák, a mozgássérülés, a koncentráció hiánya, stb. Használata esetén. No.2: Anti-Itching, Bacteriostatic.Ha használható a szúnyogok és a kis rovarok megharapásakor. No.3: Könnyen hordozható.Kis méretű, könnyű súlyú, a vadon élő kempingezéshez és a távolsági autóbuszokhoz. 4. sz.: Szárítás elleni védelem, fagyásmentesítés, hidratáló, lágyítószer.
Csevegj most

Termék részletek

Szúnyogriasztó krémPCPD.jpg


No.1: Frissítés, fáradtság, túlórák, mozgássérülés, koncentráció hiánya stb.

No.2: Anti-Itching, Bacteriostatic.Használható, ha szúnyogok és kis rovarok megharapják.

No.3: Könnyen hordozható.Kis méretű, könnyű súlyú, a vadon élő kempingezéshez és a távolsági autóbuszokhoz.

4. sz.: Szárítás elleni védelem, fagyásmentesítés, hidratáló, lágyítószer.


vvd.jpg

Termék név Szúnyogriasztó krém
Illat Halvány illat
Funkció Védelem a szúnyogoktól
Alkalmazandó terület 100-150 négyzetméter
Szín fehér
Márka TOPONE / OEM


PCPDS.jpg

photobank (2) .jpg

photobank (6) .jpg

photobank (7) .jpg

photobank (5) .jpg

photobank (4) .jpg

A mi szolgáltatásunk


Termékcsaládunk: az első osztályú műszaki munkások, a szakmai készségek, a szorgalmas munkavégzési szellem és a jó munkakörnyezet, amely biztosítja termékeink magas színvonalú és folyamatos kapacitását.

QC csapatunk: A minőség a legfontosabb tényező. Tapasztalt QC munkatársaink felelősek minden termékünk kiváló minőségének.

K + F csapatunk: nagy tapasztalattal rendelkezik a szoftver és hardver tervezés terén; Szabadon testreszabható és tervezhető speciális igényű ügyfelek számára.

Értékesítési csapatunk: 24 órás szolgáltatás. professzionális értékesítési csapatunk a legjobb ötletet és javaslatot nyújtja az ügyfeleknek és a legjobb asszisztenst.


Hot Tags: szúnyogriasztó krém, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, nagykereskedelem, olcsó, testreszabott, márkák, ömlesztett, alacsony ár, kedvezményes áru, raktáron, ingyenes minta, Kínában készült

Vizsgálat

You Might Also Like