Szúnyogriasztó krém-szállítók

Szúnyogriasztó krém-szállítók

Szúnyogriasztó testápoló krém TOPONE márka Szúnyogriasztó krém védi a baba kényes bőrét a rovarcsípésektől a séták során. Ez biológiailag riasztó. A Bidens botanikai kivonatának köszönhetően a termék enyhíti a bőrirritációt és viszketést, dexpanthenol hidratálja a bőrt és ...
Csevegj most

Termék részletek

Baba szúnyogriasztó krémPCPD.jpg


A krém megvédi a baba kényes bőrét a rovarcsípésektől a séták során. Ez elnyomja a gnatokat, a punkyákat, a kócsagokat és a szúnyogokat. Ez biológiailag riasztó. A Bidens botanikai kivonatának köszönhetően a termék enyhíti a bőr irritációját és viszketését, dexpanthenol hidratálja a bőrt, és az allantoin elősegíti a bőr regenerálódását.


vvd.jpg

Termék név Szúnyogriasztó krém
Illat Halvány illat
Funkció Védelem a szúnyogoktól
Alkalmazandó terület 100-150 négyzetméter
Szín fehér
Márka TOPONE / OEM


PCPDS.jpg

photobank (2) .jpg

photobank (6) .jpg

photobank (7) .jpg

photobank (5) .jpg

photobank (4) .jpg

A mi szolgáltatásunk


Szolgáltatásaink: Gyors szállítás, magas színvonalú termék és gyors válasz minden ügyfél számára, mindig online várunk a választ.

Minőségünk: a minőség soha véget nem érő küldetés. Szigorú minőségellenőrzési eljárásokat alkalmaztunk annak érdekében, hogy biztosítsuk a kiváló minőségű szabványokat, hogy csökkentsük a hibák és hibák esélyeit. A minőséget rendszeresen ellenőrzik a termelés és a kínálat különböző szakaszaiban, amelyek közvetlenül a nyersanyag beszerzésétől kezdődnek és a végső szállítással végződnek.

Hot Tags: szúnyogriasztó krém beszállítók, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, nagykereskedelem, olcsó, testreszabott, márkák, ömlesztett, alacsony ár, kedvezményes árengedmény, raktáron, ingyenes minta.

Vizsgálat

You Might Also Like