Elektromos szúnyoghidrogén fűtő

Elektromos szúnyoghidrogén fűtő

Szúnyogriasztó folyékony párologtató formula Specifikáció: Csak egy üveg folyadékot helyezzen a fűtőberendezésbe. Tehát védi a jó alvást halvány scent.it-el, ami 15M-ig használható.
Csevegj most

Termék részletek

Elektromos szúnyog folyadékfűtő


.

PCPD.jpg


1. Gyorsan megöli a szúnyogot

2. Illatos és környezetbarát

3. Nincs hamu, füst vagy maradék

4. Ártalmatlan az emberekre és a háziállatokra


Végtelenül közel van a szúnyog folyadék utántöltőinek tiszta természetes növényi lényegéhez, de nagyobb hatékonysággal. Tehát a legjobb folyékony utántöltők ideálisan használhatók a kisbabában, a pihenőteremben, az olvasóteremben és így tovább.


vvd.jpg


Termék név
Elektromos szúnyogfolyadék
Származási hely Guangdong, Kína (szárazföld)
Illat Aromás illat, természetes
Márkanév Édes álom / OEM
Funkció Öld meg a szúnyog + gyilkos rovar + világítást
Bizonyítvány SGS / Biztonsági adatlap


PCPDS.jpg


photobank.jpg

photobank (1) .jpg

photobank (2) .jpg

photobank (3) .jpg

Szolgáltatásaink


1. Kiváló minőségellenőrzési rendszer → Biztosítsa, hogy az összes eladott termék megfeleljen a minősítésnek, és nem kell aggódnia az értékesítés utáni szolgáltatással kapcsolatban.

2. Az iparág vezető kutatási és fejlesztési képességei → Folyamatosan kínáljon új, tervezett termékeket, folyamatosan tartsa vonzó üzletét.

3. Gyors szállítás → Az optimalizált rendelésfeldolgozó rendszer garanciát nyújt a megrendelés, akár minta vagy próba megrendelések számára.

4. On-line üzletüzemeltetési támogatás → Támogatást tudunk nyújtani az Ön üzletéhez, mint a képfeldolgozás, a banner tervezés stb.

5. Egyéb kölcsönös előnyökkel járó intézkedések → Ha más kölcsönös előnyökkel bíró javaslataink vannak, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, komolyan gondolkodunk és válaszolunk.

Hot Tags: elektromos szúnyog folyadékfűtő, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, nagykereskedelem, olcsó, testreszabott, márkák, ömlesztett, alacsony ár, vásárlás kedvezmény, raktáron, ingyenes minta, gyártott Kínában

Vizsgálat

Akár ez is tetszhet