Elektromos folyékony szúnyogriasztó

Elektromos folyékony szúnyogriasztó

Szúnyogriasztó folyékony párologtató formula Specifikáció: Csak egy üveg folyadékot helyezzen a fűtőberendezésbe. Tehát védi a jó alvást halvány scent.it-el, ami 15M-ig használható.
Csevegj most

Termék részletek

Elektromos folyékony szúnyogriasztó


.

PCPD.jpg


Magas színvonalú elektromos kártevők elleni védelem többfunkciós kialakítású, elektromos szúnyogriasztó szőnyegekkel, folyékony és illatos olajjal külön-külön alkalmazható.Ez energiatakarékos, biztonságos és könnyen használható.A hatás sokkal jobb lesz az elektromos szúnyogriasztó szőnyegekkel vagy folyadékkal a TOPONE márka együttes használata.

Az alumínium fólia csomagolása, vegye ki az elektromos szőnyeget, nyomja meg a fűtőelem vékony fémlemezén, majd csatlakoztassa a tápellátást. Az e.elektromos matrac elhalványult színe azt mutatja, hogy a hatás kimerült. Kérjük, kapcsolja ki a készüléket, mielőtt kicseréli a régi készüléket.


vvd.jpg


Termék név
Elektromos szúnyogfolyadék
Származási hely Guangdong, Kína (szárazföld)
Illat Aromás illat, természetes
Márkanév Édes álom / OEM
Funkció Öld meg a szúnyog + gyilkos rovar + világítást
Bizonyítvány SGS / Biztonsági adatlap


PCPDS.jpg


photobank.jpg

photobank (1) .jpg

photobank (2) .jpg

photobank (3) .jpg

GYIK

1. Mi az Ön márka?

Re: TOPONE a mi márkánk, de elfogadhatjuk az OEM márkát

2. Mi a minimális rendelési mennyiség (MOQ)?

Re: a MOQ egy 20 lábas konténer

3. Mi a kínálati kapacitás, milyen a szállítási idő?

Re: mi vagyunk vezető szúnyog tekercs gyár termelési képessége 10000carton / nap, általában a szállítási idő 7-12 nap

4. Hogyan működik a termék minősége?

Re: TOPONE szakosodott szúnyog tekercs üzleti több mint 10 éve, mi keres jó hírnevét a kínálat kiváló minőségű termékeket ügyfeleinknek. És a tekercs minősége függ az aktív összetevő, amely nem csak válaszol a szúnyog tekercs, hanem megöli a szúnyog a magas hatásfok. Fogadok, hogy termékeink elégedettek lesznek.

5. Lehet-e mintát szolgáltatni?

Re: Ingyenes minta mindig rendelkezésre áll (a szállítási költség fizetendő a rendeltetési helyen, a megrendelés után, visszatérítjük)

Hot Tags: elektromos folyékony szúnyogriasztó, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, nagykereskedelem, olcsó, testreszabott, márkák, ömlesztett, alacsony ár, kedvezményes áru, raktáron, ingyenes minta, Kínában készült

Vizsgálat

You Might Also Like