Home kártevőirtó spray

Home kártevőirtó spray

A legjobb kártevőirtó spray az otthonok számára Ez az innovatív rovarölő spray azonnali gyilkos energiát hozhat létre és ellenőrizheti a csótányokat, a pókokat, a hangyákat, a bolhákat, a legyeket, a szúnyogokat és az összes más csúszó és repülő rovarokat. OEM & ODM 1.Customized márka és logó. 2. Fejleszteni kell az új alkotásokat. 3.Customized ...
Csevegj most

Termék részletek

Otthon kártevőirtó spray


PCPD.jpg

1. Könnyen használható.

2. Gyors hatás a legyek leölésére és feltérképezésére.

3. Környezetbarát.

Az olaj alapú inszekticid spray a háztartási ápolószerek egyik terméke, amelyet kifejezetten úgy alakítottak ki, hogy a legizgalmasabb, kegyetlen és halálos gyilkos mindenféle kúszó és repülő rovarok, mint ágyék, csótányok, hangyák, legyek, szúnyogok, lepkék és mások. A mellékpajzsmirigy-összetevők közvetlenül a rovarok idegrendszereire irányulnak, és megfertőzik más rovarokat is, amelyek érintkezésbe kerülnek a szennyezettekkel, amikor repedésekbe és repedésekbe térnek vissza.


vvd.jpg


Termék név Rovarölő spray
Illat Aromás illat
Márkanév Topone / OEM
Használat Home, Hotel, iroda, üzlet
Bizonyítvány SGS
Kikötő Guangzhou


PCPD.jpg

fotobank (1) .jpg

photobank.jpg

fotobank (3) .jpg


PCRC.jpg

3333.jpg


Miért vagyunk az Ön első választása?


1) Mi vagyunk a professzionális gyártója szúnyogriasztó termékek tíz éve.

2) A közvetlen gyári ár is előnyünk. Ideális árat kaphat itt. Minél többet veszel az alacsonyabb árat kapsz. Emellett van némi kedvezményünk az Ön számára.

3) Van a bolt a futian piacon, ahol a híres nemzetközi nagykereskedelmi piacon.

4) Csak kiváló minőségű termékeket készítünk. Minőségünk koncepciója: nincs minőség, nincs üzleti holnap. Megvalósítottuk a szigorú és teljes minőségellenőrzési rendszert.

5) Az ügynök szerte a világon akart. Mi a Win-Win üzlet, amiért erős bizalmat vagyunk a mi áruinkon.

Hot Tags: otthoni kártevőirtó spray, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, nagykereskedés, olcsó, személyre szabott, márkák, ömlesztett, alacsony ár, megvásárolható diszkont, raktáron, ingyen minta, made in China

Vizsgálat

You Might Also Like