Ezzel már nem aggódsz a csótányok miatt.

- Mar 29, 2018-

6_副本.jpg

Távolítsd el a problémás csótányokat a Combat Max 12 hónapos Roach Killing Csalival. Öld meg a német csótányokat ezzel a 12 hónapos képletnek a rovarirtóval. Az egyszerűen használható, nem rendező csalások nem igényelnek aktiválást. Egyszerűen helyezzük el azokat, ahol a csótányokat megtalálják és lazítanak, miközben éjjel és nappal folyamatosan ölnek. A legalkalmasabb olyan helyeken, mint a mosdók alatt, a mosdók mögött és a készülékek mögött, megöli azokat, amelyeket látsz, és azokat, amiket nem, és elpusztítja a fészket.

5 (2)_副本.jpg


Funkció:

1. Vigye a csótányokat ezzel a 12 hónapos összetétellel, amely a Fipronil rovarirtószert tartalmazza.

2. Az egyszerűen használható, nem zavaró csalások nem igényelnek aktiválást.

3. Egyszerűen helyezze el azokat, ahol a csótányokat megtalálják és lazítanak, miközben megállítják a stop-napot - éjjel és nappal.

4. A legjobban olyan helyeken használják, mint a mosdók alatt, a toalett mögött, és a készülékek mögött, megölve azokat, amiket látsz, és azokat, amiket nem, és megsemmisíted a fészket.

 

QQ图片20180323090728_副本.jpg

QQ图片20180323090733_副本.jpg

Irány:

1. Nyissa ki a csapdát.

2. Húzza le a papírt a ragasztó kioldásához.

3. Helyezze vissza a csapdába és a fülbe a nyílást.

4. Helyezzen csapdákat a sarokba a falhoz, vagy azokhoz a területekhez, ahol a csótányok tevékenységét vagy ürülékét általában megfigyelik, például a hűtőszekrény mögött, a mosogató és a kályha alatt, a szemétkosárban.

5. Mozgassa a csapdát egy másik helyre, ha nincs csapdába csótány.

6. A legjobb eredmény eléréséhez használjon több csapdát egyszerre különböző helyeken.

7. Ha a csapdák tele vannak, vagy 12 hét után, helyezzenek műanyag zacskóba, és dobja ki a háztartási hulladékot, majd cserélje le friss csapdákkal.

 

Kérjük, vegye figyelembe a tudásunkat. Frissítés !!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co., Ltd.