Miért városok nem tud megszabadulni a francba

- Sep 30, 2018-

Megfelelnek a városi francba: Rattus rattus Rattus norvegicus, és. Ezek a patkányok élő nagyjából bárhol teszünk. Különösen a városokban. Vegyük például a New York City. Nem tudjuk, hogy pontosan hány patkányok hívja a Big Apple haza. De a 2014 tanulmány adott egy stadion becslés 2 millió a francba.


   


Ez azt jelenti, az erősen fertőzött területeken lehet több patkányok személyenként! És bizonyos szempontból, a francba alkalmasabbak él városokban, mint az emberek. Ők tud mászni tégla falak,"kötélen járni" telefon kábelek, és a metszőfogak nő 14 colos évente. Amely lehetővé teszi számukra rág be semmit – beleértve mindenhol nem akarod őket.

De a legerősebb képességét? A francba okos. Túl okos. A tudósok kimutatták, hogy a francba tud megtanul-hoz használ szerszámok. És amikor kínált közötti választás a csokoládé, és csapdába barátként felszabadítása. A francba úgy döntött, hogy szabad a barátja felett csokoládét!

Lefordítani az ész, hogy a valós világ és a francba könnyen elkerülni a csapdákat. Kipróbálás-hoz méreg őket nyert"segítsem sokat. A francba rendkívül páciens, amikor az új élelmiszerek. Csak egy kis részét az első, várom, hogy lásd, ha az adott élelmiszer teszi őket beteg, és csak, akkor a többi fogyasztani, ha nem biztonságos majd ízük.

Ezt nevezzük "késleltetett tanulás", és ezért a francba közismerten bonyolult-hoz méreg. Plusz, tudják fejleszteni idővel, így még outwitting őket nem működik hosszú távon sok mérgek ellenállás.Egy másik fontos kérdés az hogy a francba szaporodnak gyorsan. Egyetlen dOE általában kiskutyái 8-12 8 hetente! És ezek a babák a kölykök a saját után csak 5 hét!

Sikerül-e NYC 2018-ban, mint javasolt végére?

Ítélve a több ezer éve, ahol a francba jött ki győztesen hangok egy srác optimista.

Míg a pusztaság a francba problémás kártevők, kisállat képzelet a francba egy másik történet. Ezek nem terjeszthetik a betegséget és társadalmi, intelligens és könnyen képezhető.

És ez egy csodálatos tanulmány kimutatta, hogy patkányok kuncogás, amikor Ön csiklandozás őket!TOPONE márka termék ragadós egér tábla Leírás:

Sticky egér fizikai módszer-hoz megöl kisegér, speciális effektek, nem mérgező, veszélytelen, szennyezés, éghajlat, és újra felhasználható.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a tudás. Frissítése!

 

Guangzhou Topone Chemical Co., Ltd