Milyen tulajdonsága van a TOPONE márkájú pelenkáknak?

- Feb 08, 2018-

Felületi bevonat. A nemszövött felület felépítése. A víztömítésnek megfelelő felület. A rész legfontosabb része, hogy javítsa a lélegző képességet a pelenka belsejében. Tehát a test nedvességét és a felszabadított hőjét el lehet engedni idő.

 

Baby diaper


Abszorbens mag.Félanyagból, polimer anyagból, elterelő rétegből, nedves papír összetételéből áll. Ez a réteg elsősorban gyors felszívódásra szolgál. Vigyük el és tároljuk a vizeletet. A belső anyag közvetlenül meghatározza a vízabszorpció mennyiségét. Ez a réteg áttekintést nyújt a pelenka minőségéről.

Mágikus szalag derékkal.Végesen ismételt paszta.Még ha a baba felugrott.De nem esik le. Szivárgásmentes kialakítással is rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a baba elválassza a vizeletet.


Baby diaper


Topone baba ruházat pelenka pelenka egy magas minőségű termék, amely elfogadja a nemzetközi technológia a termelés. A termelés zárt és pormentes üzemben történik, így a pelenkák fenntartása környezetbarát és biztonságos a baba használatához. A pelenka számos olyan jellemzővel rendelkezik, mint például:

1. Szuper abszorbens réteg.

2. Kék ADL réteg.

3. Újrafelhasználható mágikus szalag.

4. 360 ° szivárgásvédő szerkezet.

5. Nedvességjelző.


Baby diaper

 

Értesítés

Az eldobható termékek megsemmisítése: Mielőtt eldobja a használt pelenkát, ürítse ki a tartályt a WC-ben, szorosan zárja be a pelenkát és dobja be a szemetet. Ne öblítse le a pelenkát.

Pelenkázó biztonsági információ: Tartsa távol ez a csomagolás gyermekektől és babától. Ez a csomag, vagy egy szakadt pelenka darab, fojtó vagy fulladásveszélyt okozhat gyermeke számára. Mint minden ruhadarab, a pelenka gyúlékony is.

 

UTASÍTÁS:

A. Nyissa ki a csomagolt pelenkát, és tegye le.

B. Helyezze a babát a pelenka mellé a szalagokat.

C. Távolítsa el a szivárgás védőburkolatát, hogy a szivárgás elkerülhető legyen.


Kérjük, vegye figyelembe a tudásunkat. Frissítés !!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co., Ltd.

Kérjük, olvassa el a termékhez kapcsolódó linkeket:  


Szuper abszorbens szivárgásveszélyes csecsemő baba szőtt nadrágtartó


Baby diaper