Miben kételkedsz a pelenkákban?

- Jan 04, 2021-


Miben kételkedsz a pelenkákban?


A méret a pelenka egy jó választás?, vagy ez egy jó roham?

Általában, Darling kap a választás a pelenkák, amelyek megfelelnek a baba súlya. Túl nagy modellek szivárgás vizelet könnyen, túl kis modellek, mert a vizelet maradt több, mint a kapacitás a pelenkák és a szivárgás, és a pelenkák túl szoros károsítja kedves finom bőrt.


Baby diapers


Milyen gyakran cserélte ki Darling a pelenkáját az éjszaka folyamán?

Az anya szerint magát baba vizel a frekvencia, valamint a választás pelenka minőségi döntés, meg kell választani, hogy a fajta felszívódási képesség erős pelenka. Amikor felébredsz éjszaka, akkor érintse meg a baba pelenka. Ha kidomborodik, akkor kell egy új. Anyunak és apának fel kellett kelnie és kicserélni Darling pelenkáját.


Baby diapers1

Darling csak egy pillanatra viselte a pelenkát, és nem pisilt rá, másnap még használhatja?

Jobb, ha nem adom oda drágámnak. A baba által viselt pelenka megtartja a baktériumokat a bőrén, és a pelenka védőrétegének egy része viselése után elpusztul, a baktériumok könnyen növekedhetnek a tetején. Szóval ne használd, még ha Darling nem is pisil bele.


A TOPONE választása nyugalmat biztosít


TOPONE Baby diapers1.

TOPONE Baby diapers


TOPONE pelenka nem csak a megjelenése design, anyag, hogy hagyja, hogy az anya kényelmes, biztos lehet benne, a permeabilitás, a víz felszívódását, száraz teljesítmény kiváló. És úgy van kialakítva, hogy a baba oda költözhessen, ahová akar, és az anyának nem kell aggódnia, hogy darling-nak van egy piros feneke, vagy ilyesmi, ez egy pelenka, ami igazán megnyugtatja Darling elméjét, anya és apa pedig nyugodt.


Ha érdekli, kérjük, hagyja az üzenetet nekünk. Reméljük, hogy a jövőben együtt tudunk munkószni Önnel. Köszönöm.


Kérjük, figyeljen a hírekre, frissítése

GuangZhou TOPONE Chemical Co., Ltd.