Használata rovarirtóval aeroszolok, előtt és után a négy nem

- Sep 26, 2017-

Mint minden növényvédőszer-az emberi test egy bizonyos toxicitás, széles körben használatos a nemzetközi egészségügyi rovarirtó szerek piretroidok, az emberi test, mint a hosszan tartó expozíció okozhat idegrendszeri toxicitás, okozó szédülés, fejfájás és egyéb tünetek.

1, spray, lefújása előtt először minden élelmiszer, víz, szekrény pecsét, a legjobb, ha használja, miután az emberek esznek, hogy elkerüljék szennyeződés, de is a gyermek nem helyezhető a gyermekek helyzetét.

2, jól kell védeni, a legjobb, ha hosszú ujjú ruhát, viseljen maszkot, hogy megakadályozzák a bőr, vagy légúti mérgezés.

3, nem lehet használni. Sok ember annak érdekében, hogy fokozza a rovarirtó hatást, és növeli a használata a dózis, de ez is könnyen vezet mérgezés. Ha találsz egy család, vagy a gyermekek, a szédülés és a hányinger, a homályos látás, a bőrirritáció és egyéb tünetek, kell történniük, hogy hagyja a használata növényvédőszer környezet, súlyos, hogy a kórház egy időben.

4, mert a rovarölő aeroszol nyomás csomag, hogy elkerüljük a erőszakos hatás és a magas hőmérsékletű környezetben. Ezen kívül néhány termék gyúlékony szerves anyag felhasználásának oldószerként, nem spray hogy ellen a tüzet forrása, veszély elkerülése érdekében.