A TOPONE megtanítja, hogyan kell festeni az autókat?

- Feb 21, 2019-

qtAAVlbREi_small


Készítmény

Itt van még egy szó: előkészítés. Miért hangsúlyt fektetünk erre a lépésre, amikor megtanuljuk, hogyan kell festeni autóját? Függetlenül attól, hogy milyen festményt csinálsz, az új színárnyalatra való felkészülés az egyetlen legfontosabb tényező annak meghatározásában, hogyan néz ki a végeredmény.


Demolition_Derby_Car


Ez azt jelenti, hogy az időt a következőképpen kell befektetnie:

Az autó fémlemezének és műanyagának megfelelő csiszolása.

A testréteg és az üveg megfogása és maszkolása a permetezés elkerülése érdekében.

A megfelelő permetező alapozó használata.

 

tt (1)


Nedves csiszolás

Egy második réteg alapozó hozzáadása

Ez nem foglalja magában a rozsda kezelését, amit az út során találhat. El kell távolítania minden rozsdát - ami elhagyhat egy lyukat -, majd töltse ki ezt a testrészt egy töltőanyaggal, mint például a TOPONE, annak érdekében, hogy az alapozás előtt sima eredményt érjen el.

 

tt (3)


Rövid ütések Fókuszáljon a kis területekre

Megtanulják, hogyan kell festeni az autót a festékkel, és inkább a kis területek festésére összpontosít, nem pedig egy jármű teljes oldalának - például a teljes motorháztetőnek - megpróbálására. Rövid, egymást átfedő ütésekkel egy kis részen az autó a legegyszerűbb eredményeket nyújtja, és segít elkerülni az elkerülhetetlen fúvóka eltömődést, amely a festékből kifolyó festékből hosszabb ideig permetezhető. Ne felejtsük el, hogy függőleges helyett vízszintes körvonalakat használjunk, és tartsuk vékonyak. Jobb, ha sok vékony réteg van, mint egy vagy két vastag bevonat, és elkerülhető a festékben lévő futás vagy csepegés is.

 

tt (2)


Nedves homok, majd tiszta

A festékmunkájának színének megőrzése és az elhalványulás megakadályozása érdekében tiszta bevonatot kell használnia, amely megvédheti a nap UV fényétől. Mielőtt tiszta bevonatra permetezne, a festéknek a lehető legnagyobb mértékű kiegyenlítéséhez és a felszíni tökéletlenségek, a magas / alacsony foltok vagy a „narancshéj” eltávolításához nedves homokot kell nedvesítenie. a préselés közben is gyakran különbözik a tisztességes megjelenésű munkák között, és egy olyan, ami egyértelműen kijött a permetező dobozból.

 

t


Töltsön annyi időt, amennyire szüksége van erre az utolsó lépésre, és a legnagyobb esélye lesz arra, hogy kihúzzon egy olyan festékszórást, amely a lehető legközelebb néz ki a gyárból.

 

Kérjük, vegye figyelembe a tudásunkat. Frissítés !!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co., Ltd.