TOPONE új stílusos és praktikus rovarriasztó csat.

- Jan 13, 2018-

Szúnyogriasztó divat szúnyog csat született. Szúnyogriasztó csat úszás vízálló kivitelben is, nem érdekel. Ugyanez vonatkozik a terhes nők baba, tartalmaz természetes citromfű illóolaj összetevők, a biztonsági és egészségügyi rovarriasztó. Kibocsátott illata megközelíthető szúnyogriasztó hatást. Ön is lehet csatos táskát, gallér, mandzsetta, cipőfűző és így tovább.


9.jpg

Ez a mini szúnyogriasztó csat kötet igazi kicsi. Szúnyog visszataszító, mint a könyv azoknak, akik mindenhol az nagyon kényelmes!

0.jpg 

Jellemzők:

No.1: Megtörni a hagyományos szúnyogriasztó karkötő és a karkötő monoton korlátozások során. Ezt nem kell aggódnia a méret nem helyénvaló. Ne aggódj csecsemő harap, nyelési vagy műanyag, illóolajok allergiát kiváltó. Készlet ékszerek és szúnyog hatása egy. Szép és kedves. Ön akar-hoz fog akárhol lehet. Minden használata természetes alapanyagokból. Nem tartalmaz semmilyen kémiai összetétele, nem mérgező és nem visszataszító amin, biztonságos és hatékony.

No.2: Akkor lehet díszített a táska, gallér, mandzsetta, cipőfűzők és más helyeken is, nem csak szép, de is taszító hatása.

No.3.: Nano burkolt fal tökéletes a illóolaj kibocsátás ellenőrzésére.

No.4: Csat core tiszta citronella illóolaj, kamilla illóolaj és más szintetikus használatának utazhat el mindenféle szúnyogok, tiszta növényi kivonatok, az emberi szervezetre káros következmény nélkül.

 

Kérjük, szívskedjen figyelni a hírek és a tudás. Frissítése!

 

Guangzhou Topone Chemical Co., Ltd