A trükk, hogy megszabaduljon a csótányoktól.

- Mar 02, 2019-

Van egy mondás, amit szeretek - Ha a nukleáris háború valaha is elpusztította az életet ezen a bolygón, mint tudjuk, csak Keith Richards és csótányok maradtak fenn.

Ez vicces, de ez egy igazi pontot ér el a csótányok keménységéről és képességéről, hogy még a legszélsőségesebb körülmények között is túlélje. Például, miután az Egyesült Államok 1945-ben bombázott Japánt, kiderült, hogy a csótányok Hirosima és Nagaszaki egyetlen túlélője.

Egy kicsit közelebb az otthonhoz, az ismert tény, hogy a csótányok teljesen őrült körülmények között tudnak túlélni - fej nélkül is élhetnek.

Tehát mit jelent ez az emberek közel örökkévaló erőfeszítéseihez, hogy az otthonokból és más épületekből kiszálljon? A csótányok megnyerte a harcot? Nem fogunk legyőzni. Inkább összenyomjuk ezeket a kis rovarokat…

 

 

Ez a trükk a következő elemeket igényli:

Egy tál fork Villa , 100% bórsav , Cukor gg Tojás

Először 12-15 percig forraljuk a tojásokat. Ezután távolítsa el a héjat. Légy óvatos, melegek lesznek!

Ezután távolítsa el a sárgáját. Helyezzük őket egy külön tartályba. Ők a bórsav keveredése. El kell dobni a fehéreket. Keverjük össze a sárgáját a bórsavval. (Ehhez a recepthez összesen 2,5 oz bórsavat kell használni.)

Ezután adjunk hozzá egy fél csésze és egy teljes csésze cukrot - ez segít a végtermék konzisztenciájában. Tartsd hozzá a cukrot addig, amíg már nem rágósodik. Azt akarod, hogy olyan legyen, mint a játék-tészta.

Egyébként ne aggódj - Ez az anyag teljesen biztonságos ahhoz, hogy megérintse és kezelje. Ha kíváncsi gyermeke vagy háziállata van, akkor azt javasoljuk, hogy ügyeljen arra, hogy hol hagyja el ezt, mivel bár biztonságosan megérinthető, biztosan nem biztonságos a szájába tenni.

Miután megvan a játék-tészta konzisztenciája, formálja a keveréket golyókba, és helyezze őket a ház körül. Mindenütt tedd őket - konyhai szekrények, polcok és szekrények. Különös figyelmet szenteljen a fürdőszobának, mivel ez az egyik hely a házi roaches szeretet, mert nedves és általában sötét.

Amint elterjedt a kísértet-fegyverek otthona körül, várjon.

 

u=3282685000,84123412&fm=26&gp=0


Ekkor a csótány csali a csótányok megölésére használható.

Használd a csótány csalit a csótányok megöléséhez. A csótány csali használata csótányok megöléséhez hatékonyabb módszer a csótányok megölésére. Az alábbiakban néhány olyan gyógyszerkészítményt javasolt, amelyek hatékonyan megölik a csótányokat.

 

图片1

 

A termék jellemzői:

1.Temptáció szuper, tartsa nedves három hónap alatt.

2.Realize a csótányok közé, hogy alaposan megölhessük

3.Nem gőz, nincs méreg, nincs rendetlenség.

 

Használati útmutató:

Enyhén vegye ki a kupakot és szerelje be a csövet. Nyomja kissé a dugattyút.

Helyezzük a pontokat a kacsaműbe, vagy az injekciózás módjával.

Helyezzen sarkokba, lyukakba, elektromos készülék belsejébe. Győződjön meg róla, hogy az egyes pontok átmérője 5 mm.

 

Kérjük, vegye figyelembe a tudásunkat. Frissítés !!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co., Ltd.