Szúnyog tekercsek elve

- Sep 26, 2017-

A papír, a meleg levegő a párolgás a növényvédő szerek használata, az általános hatékonyság rovarölő szer (piretrinek) belélegzését 6-8 órán át tartható fenn.

A hátránya az, hogy amikor a használata a jó hatékonyságát, lehet, hogy csak a "túlságos" a kockázat, de 4-5 órával később, a növényvédő szer illékony, a hatás gyengült szegény, szúnyogok elleni hatása.

Kapilláris elvileg folyamatos fűtés a mentesít-ból rovarirtó anyag folyékony szúnyog tekercsek, csak, hogy töltsük fel a hiányosságok a tekercsek elektromos szúnyogriasztó használata. Folyékony szúnyog tekercsek lehet használni hosszú ideig, körülbelül 60 napok, vagy így, vagy akár rendszeres kiadás.

Fél órával lefekvés, van egy jó ideje, hogy használja a tekercsek elektromos rovarcsapdák. Mikor használt ajtók és ablakok zárva, emberek és a háziállatok kell mennem.

Szúnyog tekercsek vannak osztva elektromos film szúnyog tekercsek és elektromos folyékony szúnyog tekercsek kétféle, azok használata a fűtés eleme a termosztatikus hatása illékony gáz szúnyogriasztó szerek, lassú felszabadulását.