A legátfogóbb választás a baba pelenka tanfolyamok vásárlásáról. - TOPONE tudás

- Nov 25, 2017-

Baba születése után. Minden anya nyugtalan életet fog tapasztalni. Annak érdekében, hogy a baba többet szeret és gondoskodjon. Mindegyik anyának gyakran előzetesen tudnia kell mindenféle baba termékismeretről, mint például a baba pelenka ... Hogyan vásároljunk jobbat? Milyen szempontok a vásárlás során? A legszélesebb körű választás a baba pelenka tanfolyamok vásárlásáról. Adja meg azonnal.


Redocn_2013102612584037_副本.jpg


Baba pelenka vásárlásakor. Először nézd meg ezeket a négy pontot.

1. Márka

A legegyszerűbb módja a baba pelenkák megvásárlása, hogy egy megbízható márkájú baba pelenkát vásároljon.


QQ图片20170313103135_爱奇艺_副本.jpg


Mint például a TOPONE márkájú pelenka. Mivel szuper lélegző, kettős kiváló száraz, puha és kényelmes, és így tovább.

 

Tehát hogyan lehet kiválasztani a derék típusú pelenka közül a legkedveltebb termékeket?


12+1纸尿裤实物展示(中文)_副本.jpg

IMG_0700_副本.jpg


2. Mágikus szalag derékkal.

Hatékonyan ismételt paszta.Akkor is, ha a baba felugrott.De nem esik le. Szivárgásmentes kialakítással is rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a baba elválassza a vizeletet.

3.Nézze meg a baba pelenka méretét.


photobank00_副本.jpg


Az azonos számú pelenka különböző súlyú márkái különbözőek lehetnek. A legjobbak minden egyes vásárlás előtt ismételten megerősítést kapnak. Ne vegyen rosszul valamivel.

 

Néhány anya megkérdezi, hogy a pelenkák miért nem mindig könnyű használni.

Jelenet: vörös ass

Sok anyukám szemében. A vörös szamár az egyetlen szabvány, amely megvizsgálja, hogy a pelenka jó-e. Azonban a legjobb pelenkákat is fel kell használni a helyes használati móddal, ha a hosszú idő a vizelet után nem kerül át. A szamár természetesen meglátogatja. Ezért a legjobb anya minden 2-4 órában, hogy a baba megváltoztassa a pelenkát. A nyálka gyakran gyorsan változik. A poó azonnal megváltozik.


timg_副本.jpg


Jobb, ha veszel egy fenék krémet. Baba kis segg, hogy csökkentse a kontaktust a piszkos pelenkákkal. Így hatékonyan csökkentheti a vörös szamár esélyét.

 

2. jelenet: a vizelet szivárgása


timg (1)_副本.jpg


Három lehetséges ok van a vizelet szivárgására: Először is, több vizeletre van szükség.Mumának nagyobb gondot kell biztosítania a pelenka megváltoztatására.Másodszor, a yardok száma túlságosan nagy. A harmadik viseli a készségeket. De tanuljon meg Használjon szivárgásmentes él!

 

Tehát megtanultad?

 

Kérjük, vegye figyelembe a tudásunkat. Frissítés !!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co., Ltd.