A csótányok harca

- Jan 07, 2021-

a csótányok harca


Hogyan működik különösen a kis erősek életerője? A csótányok, mint az egyik gyakori kártevő, jól terjesztik a bakteriális betegségeket.' fájdalom az ASS-ben. Ez a' rendben van. Íme néhány konyhai tipp.

Első módszer

Rendszeresen tisztítsa meg a konyhai rendetlenséget. Konyha területe kicsi, zugok és ágak, egy kis gondatlan sok halmot halmozhat fel, szárazon tarthatja a konyhát, elkerülheti, hogy a csótány rejtekhelyet emeljen.

Második módszer

Hagyma csótányirtó. A csótányok legidegesítőbb illata a hagyma. Ha egy doboz szeletelt hagymát tesz a házba, akkor a KAKAROS azonnal elmenekül.

Harmadik módszer

Azt mondják, hogy a&a leghasznosabb módja annak, hogy megszabaduljon a csótányoktól!

Guangzhou-Topone-Chemical-Co-Ltd- (5)

Guangzhou-Topone-Chemical-Co-Ltd- (3)

Fizikai csótányölés elve: a csótányházon keresztül fejlett csalitechnikával, fűszerekkel, összetevőkkel és egyéb integrált feldolgozással, fejlett felszerelésekkel összenyomva vonzza a csótányokat a négy bejárattól, hogy bemászhasson, ha a csótány megütötte a szuper ragasztót, nem tud elmenekülni!

A fenti módszerek ártalmatlanok és szennyezésmentesek, ne aggódjanak a konyhai szerszámok és étkészletek szennyezése miatt, nagyon alkalmasak a konyhai csótányok ó.


Kérjük, figyeljen a hírekre, Frissítés

GuangZhou TOPONE Chemical Co., Ltd.