A Koporsó nem akarja elfogyni a Csótány csapda ragasztó

- Mar 29, 2018-

Könnyű használat rovarcsapda. Rögzítse a nagy és kis csótányokat minden fajnak. A hangyák, pókok és egyéb kártevők elleni védekezésre is. A csótányok otthon meghalnak, és sok baktériumot szaporítanak. A konyha, a hálószoba, a szekrény, a kanapé, a szekrény, az étterem, az irodában, ahol a csótányok gyakran megjelennek. peszticidek, nincs irritáló szag, természetesen, biztonságosan és környezetbarát. Nagyszerű otthon terhes nők, gyermekek, idősebbek és háziállatok számára.

q (6)_副本.jpg

q (2)_副本.jpg


1. Csótány csapdák: Ideális bosszantó házi kártevők, például csótányok, pókok, hangyák és egyéb hibák elfogtatására.

2. Hatékony: A kiváló minőségű ragasztó bevonat biztosítja a hosszú élettartamot és az erős tapadást, miután elkapta, soha nem menekült.

3. Biztonságos: Nem mérgező anyagból készült, Nem igényel villamos energiát vagy gyógyszereket, biztonságosabbá és gazdaságosabbá teszi a problémát.

4. Hová helyezzük: A konyha, csatorna, szekrény, hűtőszekrény, raktár, fürdőszoba és más helyiségek sarkai hatékonyabbak lesznek.

Hogyan kell használni

1. Nyissa ki a csapdát és tépje le a papírtekercset;

2. Helyezze a csalit a középső zónába;

3. Hajtsa le a csapdát, és tegye azt a helyre, ahol leggyakrabban a csótányok találhatók.

q (5)_副本.jpg 

tippek:

1. A gyújtók és pókok árnyékoló és nedves-szerető rovarok, ügyeljünk arra, hogy a csapdákat a sarkokban helyezzük el, és elkerüljük a közvetlen napsütést.

2. A csapdába helyezés előtt tisztítsa meg a körülvett területet (például: élelmiszer-maradék, vízcsepp vagy csőolaj).

3. A csokoládé, a cukor és a sütemény olyan, amit a csótányok nem tudnak ellenállni, csalétek használatával jobb eredményt érhet el.

 

q (4)_副本.jpg 

Kérjük, vegye figyelembe a tudásunkat. Frissítés !!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co., Ltd.