Láttam közelről, egy szúnyogcsípés anatómiája félelmetes.

- Aug 10, 2018-

Láttam közelről, egy szúnyogcsípés anatómiája félelmetes. A leg--bb veszélyes állat a világon használja a hat tű-szerű mouthparts látta a bőrünket, érintse meg a véredények és néha hagy egy veszélyes búcsú ajándéka.


   


A tudósok felfedezték, hogy a szúnyog száj, hívott egy Borneói nem csak egy kis dárda. -A ' egy bonyolult rendszer, a vékony tűk, amelyek mindegyike áthatol a bőrön, talál erek, és megkönnyíti a szúnyogok, hogy szopni a vér ki őket.


timg (2).jpg

 

Hím szúnyogok nem harap minket, de ha egy női szúnyog áthatol a bőrön, egy rugalmas ajak-szerű hüvely nevezik a labium görgeti fel és női fűző külső rész, ő tolja a tű-szerű hat részre, hogy a tudósok utalnak, hogy stylets.


timg (4).jpg

 

Ezek a tűk, az úgynevezett maxillából, két van apró fogak. A szúnyog használja őket, hogy látta, hogy a bőrön keresztül. Ők olyan éles, alig lehet érezni a szúnyogok harapás.timg (5).jpg 


"Ők, mint fúrószárak," mondta a University of California, Davis, Walter Leal biokémikus.

Egy másik csoportja, tűk, az állkapoccsal rendelkeztek, tartsuk lenyomva a szövetek szét, míg a szúnyog működik.

Majd a labrum éles hegyű tűt Szondák, a bőr alatt, piercing a hajó és a vért szívó.timg (1).jpg 

A hatodik tű – úgynevezett intubálni – drools nyál be minket, és biztosítja a vegyi anyagok, hogy tartsa a vér áramlik. Nyál szúnyogok is teszi az erek kitágulnak, blokkolja az immunválasz, és keni a Borneói.  Ez okoz számunkra, hogy fejleszteni a viszkető welts, és szolgál a veszélyes vírusok és paraziták.

 

Így tudjuk használni a növényi rost szúnyog tekercs ölni szúnyog.


    


Növényi rost szúnyog tekercs füst kibocsátott után az orvostudomány lángra kiutasítja a szúnyogok, vagy elfojtani a szúnyogok. A legnagyobb jellemzője könnyű-hoz hasít. Nem könnyen eltörik. Esbiothrin 0,2 %-os aktív összetevők, nem irritáló, hatékony rovarriasztó.

 

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a tudás. Frissítése!

 

Guangzhou Topone Chemical Co., Ltd