A mi egércsapdánk nem ugyanaz .-- TOPONE tudás

- Dec 08, 2017-

Kérem találja meg az állatot.

Fekete haj, hegyes száj, undorító farok, test baktériumokkal stb.

Gondolod igazad?

Igen, ez egy egér.Frázol?

Ne féljen.TOPONE megtanítja, hogyan kell elkapni az egeret.


photobank (58)_副本.jpg


Először különféle egér ragasztót kell készíteni, mint például a TOPONE egér ragasztót.

TOPONE egér ragasztó csapda különböző előnyei:

1. tartalmaz: Erős ragasztót tartalmaz, magas hőmérséklet nem folyik, alacsony hőmérsékletű nem kondenzálható. Tartósan tartós viszkozitást biztosít. Használatkor csempézett, csatorna típusú, U típusú, háromszög alakú.

No.2: A termék biztonsága és a környezetvédelem. Nem tartalmaz semmiféle toxinokat, kábítószereket és az emberre és az állatokra ártalmas anyagokat, ízléstelen színtelen. Ez egy zöld termék.

No.3: A patkánymérgező rágcsálók általános használata, az egér halálát nem lehet időben megtalálni. Gyakran szaga a bűz, hogy ismerje a helyet.Ez okozhat beltéri szennyezést és baktériumokat. A ragadós egérpad rágcsáló alapvetően megszüntette ezt a "horror jelenséget".

No.4: Nyissa ki a bottal egér fórumon, ragadós réteg erős nyálka ragadt fent, míg a kibocsátás az egér kedvenc élelmiszer.


QQ图片20171208104657.jpg

A TOPONE-t úgy tervezték, mint a patkányok, mint az étel vonzerező szaga. Erős kísértésnek van kitéve a patkányoknak, az egészségnek és a nem toxikusnak.


photobank3.jpg

Utasítás:

1.Könnyedén megfigyelheti a környező környezetet. És a kezdeti megragadni a tevékenységi körét patkányok és gyalogos utak.

2. Az egér ragasztócsík horizontálisan terjed az egér aktivitására és a gyalogos útvonalakra. Könnyen elhelyezhető egy csőbe vagy U-alakú, kis helyig, mint például a hűtő és a fal közötti rés.

3. Az egér ragasztó csapda hozzáadott mogyoró ízű csalogatót. Mint például ragadós az egér ragasztó csapda egy héj földimogyoró, pisztácia és egyéb dió.


photobank.jpg


tippek:

1. Kérjük, tartsa tisztán és szárítsa meg a szobát. Ellenkező esetben az egér ragasztja a szürke réteget és a vizet. Ez befolyásolja a ragadós egér ragasztót, a fürdőszobát és más helyeket.

2. Napközben kényelmetlen helyet tenni ragadós helyet. Élvezheti az éjszakai stratégiát. Az alap nem befolyásolja az egerek fogását.

3. Ha ragaszt a kezekhez, padlókhoz vagy más tárgyakhoz. Használhatja az olajat, a körömlakkot vagy a banánvizet és más szerves oldószereket, majd a szappant tiszta.


Kérjük, figyeljen a híreinkre és a tudásunkra. Frissítés !!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co., Ltd.


Kérjük, olvassa el a termékhez kapcsolódó linkeket:


Természetes otthoni és beltéri használathoz Szantálfa illatos fekete szúnyogriasztó tekercsek


photobank (57)_副本.jpg