Sokan nem tudják, hogyan lehet a fehér ruhát, meg az új.

- Oct 25, 2018-

Amikor a fehér ruhát viselt, hosszú ideig, ezek lesz, patinás, sárga és fekete. Hogyan tud ez életre?

 

timg


Először is, a tiszta kék tintával öblítés módszer-hoz csinál egy medencében a vizet, néhány csepp tiszta kék tintával (nem túl sok), általában 3-5 csepp, majd keverjük jól, majd tegye a mosott fehér ruhát a vízben húzza egy kevés idő, és szárítsuk meg. Mivel a kék tintával vas vas összetevőt tartalmaz, a kék tintával teszi a ruhát fehérebb.

 

图片1

 

Másodszor, a megmosott rizst víz mosás módszer lúgos, ezért nagyon alkalmas elemek tisztítása, faggyú helyett szappanos vízzel le lehet mosni, és összehasonlítva az általános ipari, mosópor, a mosási teljesítmény mérsékelt, a textúra enyhe, nincs mellékhatása. Mosás rizs víz továbbá, külön a piszok jól, a világos színű ruhákat mosás rizst vízzel mossa és erős fertőtlenítő képessége, amely képes tartani a ruhákat, fényes és tiszta. Áztassa a fehér ruhákat a rizst vízben 10 percig, majd megmossuk szappannal, hogy a ruhák, fehér és friss. -A ' nem könnyű, sárga, amikor a fehér ruhákat gyakran mosott rizst vízzel.

 

图片2

 

Általában a ruhát piszkos és foltok, meg kell tisztítani, hogy megakadályozzák a ruha sárga és elszíneződött. Javasoljuk, hogy használjaTOPONE mosoda lapot.

 


TOPONE márka mosoda lapok megjelenését, új divat, vékony szeletekre előadás egyszerű és praktikus. Fertőtlenítő gyors, tartalmazó több olan felületaktív, koncentrált, sima hatással rendelkeznek, mosott ruhát antibakteriális, szokás, hogy a ruhák fade, nem tartalmaz fluoreszkáló fogfehérítés ügynök.

 

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a tudás. Frissítése!

 

Guangzhou Topone Chemical Co., Ltd