Az õsi idõkben a babáknak nem volt pelenka. A TAPONE azt mondta neked, hogy az õsök tették - TOPONE tudás

- Dec 16, 2017-

Most a baba egy fejlett technológia korában növekszik. Az eldobható pelenka mindenhol látható. De a pelenka hiányában. A pelenkák az ősi időkben, hogyan kell a csecsemőnek pisilni?


QQ截图20171214113315_副本.png

Természetből készült

A modern anya vásárolni a baba termékeket. És mindig tiszta természeti jelenségekkel foglalkozik.Vannak igazán tiszta természetes pelenkák?

Kezdetben az emberi lények. Van itt a fogalom használata pelenka. Az ősi napokban, amikor majdnem termelékenység nem állt rendelkezésre, az emberek a természetre támaszkodtak. Minden, amit ettek és használtak, természetből készültek. A pelenka nem kivétel. A kezdeti pelenka hajtogatott fű, mohák, állati bőrök, növényi levelek és egyéb anyagok.


QQ截图20171214113932_副本.png

Gazdag baba pamutszövetrel.

A háborús államok kora óta volt. Selyem készült nyers selyemből.Az északi és déli dinasztiák. A pamut is megjelent a különféle textilek születésével.Baby pelenkák is követte a reményt. Baba pelenkák a textilek korszerűsítésével. Step by step jobban felszívja. Rugalmasabb fejlődés.

Nem minden baba szamara élvezheti az ilyen magas szintű ellátás, fent említett, selyem, pamut és egyéb anyagok, ókorban, amelyek gazdag arisztokrata használatra csak. Rendes emberek viselék nadrágot. Az anya, aki olyan képességet is gyakorol, amely előre tudja jósolni a baba kiválasztódási idejét.


7a8dc1fea80247abba7b423c95b00233_th_副本.jpg


A 19. század közepéig a pelenkák egyre népszerűbbé váltak, mivel az iparosodás során nagy mennyiségű olcsó pamutszövet készült. A négyszögletes vagy négyszögletes pelenkát a baba fehérneműjébe vagy alsó fehérneműjébe kell húzni, vagy ahhoz kötni, hogy könnyebben hozzáférhessen a WC-hez. Néhány okos anyák is sok érdekes elemet adnak a pelenkához, például a természetes nedvszívó anyag moha és tőzeg.

A második világháború idején, a gyapothiány problémájának megoldása érdekében. A németek fából faragott papírból készültek. A pamut papír textúrája nagyon puha, nedvszívó és nagyon erős. Később, egy svéd cég, amely folytatja a kutatást és a fejlesztést. A papír különleges formára vágott, összehajtogatott lapok gézzel vagy hálós kötöttáruval, ami a prototípus pelenka. És akkor a kutatás és fejlesztés generációjával. Kényelmes és egészségügyi eldobható pelenka manapság mindenhol.


timg (2)_副本.jpg

A fajok evolúciójának szempontjából a természet mindig a legalkalmasabb a túlélése. Tehát milyen életkörülmények között, az élet megfelelő életében. Természetesen az ember legfejlettebb állata. Több mint az átlagos állat, hogy megváltoztassák a környezet kreativitását, különben nem leszünk a legelzáróbb moha szőrméből készült pelenkák a mai eldobható pelenkákhoz. Története a kerekek gördülése. A gyermekeket is generációról generációra cserélik. Ami a baba későbbi használatát illeti. Ezután a pelenka mostantól később egy generációt hoz létre.


 

A modern pelenkák általában szerkezeti szempontból három fő alkotóelemet tartalmaznak. Abszorbens mag és hátlap.


baby diaper

Felületi bevonat. A nemszövött felület felépítése. A víztömítésnek megfelelő felület. A rész legfontosabb része, hogy javítsa a lélegző képességet a pelenka belsejében. Tehát a test nedvességét és a felszabadított hőjét el lehet engedni idő.

Abszorbens mag.Félanyagból, polimer anyagból, elterelő rétegből, nedves papír összetételéből áll. Ez a réteg elsősorban gyors felszívódásra szolgál. Vigyük el és tároljuk a vizeletet. A belső anyag közvetlenül meghatározza a vízabszorpció mennyiségét. Ez a réteg áttekintést nyújt a pelenka minőségéről.

 

Kérjük, figyeljen a híreinkre és a tudásunkra. Frissítés !!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co., Ltd.

Kérjük, olvassa el a termékhez kapcsolódó linkeket:


Magas felszívódású biológiailag lebontható eldobható újszülött pelenkák

2_副本.png