Hogyan kell használni az autó spray festéket?

- Nov 20, 2018-

A festékfestés olcsó autó festésére. Tisztítsa meg és csiszolja le az autó felületét, hogy egy sima alapot hozzon létre, amelyen a primert alkalmazzák. Alkalmazzon többszörös alapozóréteget és felső bevonatot a minőségi kivitelezés érdekében. Annak ellenére, hogy a festékfesték kényelmes és hatékony lehetőség egy autó festésére, fontos, hogy biztonságosan használja. A festéket mindig jól szellőztetett helyen kell bevonni, és maszkot és védőszemüveget kell viselni.

1. Válasszon védett és jól szellőző helyet a szórólapok használatához. Az aeroszolok a legmelegebbek a meleg, száraz és védett körülmények között. Jól szellőző garázsként dolgozzon, ha hideg és nedves a külső helyen. Ha lehetséges, kerülje a páratartalmat, mert ez megnehezíti a festék száradását.

Győződjön meg róla, hogy autója távol van attól, amit nem akar festeni.

Viseljen védőszemüveget és egy porvédő maszkot, hogy megvédje magát a festékfüsttől és a portól.

 

图片1

图片2

TOPONE márka Autó festékfesték felülmúlása:

1.A természetes száraz gumit bevonó anyag, a gépkocsi színének szórásával.

2.Vízálló, vízálló, kopásállóság és korrózióállóság.

Gyorsszerkezet, jó textúra és erős rugalmasság.

4.Ha bármikor lehúzható, ha már nincs szükség.

5.Super környezetvédelem.

 

图片3


2. Rázza meg a festékdobozt legalább 3 percig. A festék pigmentjei idővel elkülönülnek egymástól, így meg kell rázni a kannát erőteljesen, hogy újra ötvözzük őket. Ha már ráztad és használtad az edényt az elmúlt 12 órában, csak 1 percig kell rázni az edényt.


图片4


3. Ellenőrizze a festéket egy tartalék kartonlapon. Tartsa a papírt kb. 25 centiméter távolságra a kártyától és szórja be a festéket. Ellenőrizze a kártyát, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a festék egyenletesen permetezett. Ha foltos, még néhány percig rázza meg az edényt.

Egy tesztpermet megadja a lehetőséget, hogy kísérletezzen azzal, hogy mennyi nyomást kell beadnia a permetezőgombra.

 

图片5


4. A festéket a gépkocsira permetezzük, vízszintes löketeket használva. Tartsa a tartályt úgy, hogy párhuzamos az autó felületével és körülbelül 25 cm-re (9,8 in) a kocsitól. Nyomja le a spray gombot és szórja be a festéket az autó felett, egyenletes, előre-hátra lökdö mozdulatokkal. Vigyázzon, hogy a doboz párhuzamos legyen az autóral, amikor áthelyezi a karját a területen. Folytassa a permetezést addig, amíg a területnek még a fénye sem lesz.

Próbálja meg a konzervdobozt folyamatosan mozgatni.

Mozgassa a karját a területen, egyenletes sebességgel, hogy egyenletes szőrzetet érjen el.

 

图片6


5. Legalább 2 réteg bevonattal, 10 perces szünet után vegyen fel rétegeket. Több festékbevonat alkalmazása egyenletes felületet biztosít az autónak. Várjon 10 percet a következő bevonat alkalmazása előtt. A festéknek még kissé ragadósnak kell lennie, ez segít a következő bevonatnak, hogy ragadjon és keveredjen az előző rétegbe.

Ha a felület 2 réteg után még mindig foltosnak tűnik, 10 perc után egy másik réteget kell felhordani.

Várjon 30 percig, amíg a festék megszáradna, mielőtt az átlátszó festéket alkalmazná.

 

图片7


6. Vízszintes mozgással fújjon át egy átlátszó festékréteget a terület felett. Nyomja meg a spray gombot és mozgassa a konzervdobozt a terület mentén sima mozgásban a már festett felületen. Ez segít megvédeni a festéket a napsugárzás UV sugaraitól. Hagyja ezt a réteget szárazon 24 órával az autó használata előtt.

 

Kérjük, vegye figyelembe a tudásunkat. Frissítés !!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co., Ltd.