Hogyan helyesen helyezzük a csótánycsalit a konyhában és az előcsarnokban?

- Jan 06, 2018-

Cockroach needle

 

(1) konyhai fal sarok vagy rés. És ellenőrizze, van-e nyomot a csótány szennyezés. Ha vannak nyomok, tisztítsd meg a rés sarkát, a műanyag csali pontját.

(2) konyhai szekrények sarok pozíció és csótány lyukak. Ellenőrizze, hogy vannak-e csótányok a káposzta szennyeződések nyomában és azon kívül. Ha tisztítsa meg a szekrényeket és körülötte, és mutassa a műanyag csalit.

(3) A konyhai gáztűzhely mellett. A zsíros főzőedényben főzött tűzhely főzze a csótányokat. Ellenőrizze a zsíros tisztítást, majd helyezze a ragasztót a konyhai csalira.

(4) konyha-menedék sarok. Mindenhol letartóztatható üldözés néhány oldalán és sarokhelyeken. Ellenőrizze a sötét és ritka sarkokat, miután tisztították a műanyag csalit.

(5) a konyhaszekrény sarka alatt. Ellenőrizze a szekrényt a zseblámpa alatt. Ha van egy csótány, nagy mennyiségű vízpermetet, egy csekély műanyag csali mindkét végén.


Cockroach needle


(6) Lobby fal sarok vagy ablak. Ellenőrizze a sarkot és az ablak körül. Ha vannak nyomok csótány szennyezés. Ha a sarokban és körülötte. Mutassa be a műanyag csalit.

(7) Lobby TV szekrény sarok. Ellenőrizze a TV-készülék szekrényét belülről és kívülről. Ha csótányok. Nyisd ki a tisztát! És mutasd a műanyag csalit.

(8) A csarnok alatt a kanapé alatt nézze meg a kanapé a zseblámpa alatt. Ha van egy csótány. Nagyszámú vízpermet. Kis számú folt a környező gumi erbiumban.

(9) A dohányzóasztal csarnoka, mozgó tárgyak, por eltávolítása. Ha van egy csótány. Egyenként meg kell tisztítani a műanyag csalit.

(10) Lobogó szemetet, minden nap tisztítsa meg a szemetet. Ellenőrizze a belső sávot. Ha a csótány, kérjük, a középső vagy felső vagy oldalsó él alján. Mutassa a műanyag csalit.

 

Cockroach needle

Kérjük, vegye figyelembe a tudásunkat. Frissítés !!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co., Ltd.


Kérjük, olvassa el a termékhez kapcsolódó linkeket:


Hatékony német csótány gyilkos gél csali

p.jpg