Hogyan tisztítsuk meg a drity fehér inget?

- Jan 24, 2018-

No.1: Tiszta fehér és fehér zokni

A fehér ruházat makacs foltjait nehéz felszámolni. Ezúttal, hogy egy citrom szeletet forralt vizet a vízbe áztatott fehér ruhát. Körülbelül 15 perc a tisztítás után.


u=1271189488,2946919265&fm=27&gp=0.jpg

No.2: A ruhák tisztítása szaga

Esetenként a ruhanemű szárítása miatt. Kellemetlen izzadsággomó ízű lesz, fehér ecetet és vizet elegyít, öt percig ízletes ruhában áztatva. És akkor ruhát a levegőben, hogy kiszáradjon.


timg (2).jpg

No.3: Tiszta ruhákat és festéket

 

Dörzsölje a ruhákat, hogy festeni, hogyan kell csinálni? A módszer az, hogy a hűvös olajat a festékkel befedi. Mivel a hûtõolaj tartalma feloldja a festéket, majd öblítse le. Ha vízoldható festékkel (például vízoldható festékkel, latex festékkel) és belső lakk festékkel festve azonnal vízzel mossuk le. Ha a nejlon szövetet festékkel festették. Aztán mártott mosószerben.


timg (4).jpg

 

Tisztítsa meg a festett ruhákat

 

Adjunk meleg vizet a mosógéphez. Indítsa el a mosógépet öblítéshez. Adjunk hozzá 84 fertőtlenítőszert, adjunk hozzá kb. Egyharmadnyi fertőtlenítőszert félhengeres vízhez, oldjuk fel és hígítsuk, helyezzük a ruhákat, fedjük le a fedőt, 25 perc elteltével öblítsük 25 percig. Vegyük le a ruhákat, a ruhákat szárazra, az eredeti.

 

Ha el akarja kerülni, hogy a ruhák ne halványuljanak el. Csak vásárolt egy új ruhát.Szeretnie kell a sót a vízbe (egy vödör vízzel), azonnal öblítse le vízzel történő öblítés után. Ne áztassa túl sokáig! Végül, ne a napsütésben. A nap fogja denaturálni a festéket ó. Hűvös és szellőztetett helyen kell szárazra helyezni.

 

No.4: Kezelje a tollal a ruhákat

 

Először öntsük az alkoholt a ruhákon lévő töltőtoll karcokra. Minden karcolásnak egyenletesen borítania kell az alkohollal, az alkohollal, hogy az orvosi alkohol legalább 75% -ának megfelelő koncentrációt alkalmazzon. Tegye fel a ruhákat az alkohollal felfelé. A ruhák másik oldalát nem érintheti, vagy a toll vagy a golyóstollat ​​a ruhák más részei is meg lehet festeni. Egy átlagos mosdóval. Készen áll a legtöbb vízgyűjtőre. Aztán a teljes két palack fehérítőt a vízbe öntötték. Ügyeljen arra, hogy tele legyen két Caixing sapkával. Vegye végig a keverést. Ezután adjunk hozzá egy kis mosólapot . Ezt az összeget meg tudod birkózni. Kis habozás után, hogy a mosószer teljesen feloldódjon vízben. Most a ruhák áztatják a vízben. Az idő húsz perc. Idő telik el, takarít meg ruhákat, egyáltalán nincs jel!


timg (3).jpg

p.jpg

A mosodai lapok olyan innovatív mosodai termékek, amelyek lehetővé teszik, hogy a mosodai termékek lapszerűek és könnyűek legyenek, miközben könnyen hordozhatók. A nanotechnológiát és az ultra koncentrált technológiát használó lámpatestek nagyobb tisztaságot nyújtanak, mint a rendszeres mosodai termékek. És mind a meleg, mind a hideg vízben azonnal megolvad, nem foszforos, nem toxikus, nem fluoreszkáló fényerõk. A különbözõ ruhaszekrénybe behatolva meggördülnek a makacs foltok.

 

És így tovább. Ha többet szeretne tudni arról, hogyan mossa meg a piszkos ruhákat, kérjük, forduljon hozzánk.

 

Kérjük, vegye figyelembe a tudásunkat. Frissítés !!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co., Ltd.