Mennyi ideig tart a pelenkák változása?

- Apr 10, 2018-

A baba pelenka eldobható, jó szellőzéssel és higroszkópossággal rendelkezik, ami kényelmes és segítőkész asszisztens a fiatal anyák számára. A pelenka műanyag fólián kívül található vízzár miatt a pelenkák légáteresztő képessége is jelentősen korlátozott. Tehát a bakteriális tenyésztés megakadályozása érdekében az anyák gyakran változtatják pelenkájukat újszülötteknél. Milyen gyakran kell változtatni a bakteriális növekedés megelőzésére?


29658102250898284_副本.jpg 

Milyen gyakran változik a baba pelenkája?

Miután a baba székletének azonnal ki kell cserélnie a pelenkát, és a vizeletet 2-3 órán keresztül meg lehet változtatni. Mindaddig, amíg megállapítást nyer, hogy a pelenka vizelete 2-3 alkalommal van, cserélni kell. Javasoljuk, hogy minden etetés előtt, az etetés után, a széklet után, alvás és ébredés előtt, meg kell ítélnünk, hogy a pelenkát le kell-e cserélni. Minden alkalommal, amikor a baba sír, figyeljen arra, hogy a pelenkát ki kell-e cserélni.


12+1纸尿裤  详情2mm(_副本.jpg

A papírpelenkák megváltoztatása különböző korokban.

1. Neonatalis periódus: mivel a húgyhólyag nem teljesen kifejlődött, a vizelet hosszú ideig nem tárolható a szervezetben, így a pelenkák száma sokat változik, az általános 2 óra megváltozik, 24 óra megváltoztatja a számot A pelenkák 10-szer, minden alkalommal a tej előtt és után, a gyermekek székletében, mielőtt alvás kell váltani pelenka.

2.Csomagolt csecsemők és kisgyermekek napi 3 órát változtathatnak. Ha nagyobb, akkor 4-6 óra elteltével megváltoztatható, éjszaka kétszer vagy éjszaka.


058d429e6193f6e3c993b5226cac594_副本.jpg

  

Szóval mi jobb az anyuk számára, hogy válasszon pelenkát?


1_副本.png 

 

Topone baba ruházat pelenka pelenka egy magas minőségű termék, amely elfogadja a nemzetközi technológia a termelés. A termelés zárt és pormentes üzemben történik, így a pelenkák tartása környezetbarát és biztonságos a baba használatához. A pelenka számos olyan jellemzővel rendelkezik, mint például:

1. Szuper abszorbens réteg.

2. Kék ADL réteg.

3. Újrafelhasználható mágikus szalag.

4. 360 ° szivárgásvédő szerkezet.

5. Nedvességjelző.


2_副本.png

IMG_0700_副本.jpg

 

Kérjük, vegye figyelembe a tudásunkat. Frissítés !!!

Guangzhou Topone Chemical Co., Ltd.