Hogyan viselkedik a baba pelenka vizelet? Kiderült, hogy az anyák figyelmen kívül hagyták ezeket a pontokat!

- Jun 13, 2018-

A pelenka viselésének folyamata során. Sok anya találkozik egy problémával, vagyis a baba pelenka szivárog a vizelettel. A szivárgó vizelet a pelenkák problémája? Általában a pelenkákat megfelelő szivárgás nélkül használják fel, ami valószínűleg nem megfelelő módon használja. Láthatja, hogy a szivárgást a következő okok okozzák-e.

 

微信图片_20180612163437.jpg 

1. A kopás módja helytelen

A pelenka viselése egyszerűnek tűnhet, de ha nem megfelelően szabványosítják őket, könnyen szivároghatják a vizeletet. Számos pont van a ruhában, amelyek különös figyelmet igényelnek:


A szivárgás elkerülése érdekében meg kell javítania a baba hátsó részét a pelenka felett, majd húzza a pelenkákat a lábakig a köldökig, hogy ne fedje le a köldökét, és ha a pelenkák nem viselnek rossz vizeletet, a a szivárgás nem szennyezi a baba köpenyét.

Hajtsa be a hasi pelenkák oldalát belülről vagy kívülről, hogy megakadályozza a köldök köszörülését. Ragadja mindkét oldalán a mágikus matricákat. Így hatékonyabban megakadályozhatja a vizelet szivárgását. A derék laza és szoros, hogy az egyik ujját behelyezzük a szabványba.

 

微信图片_20180612163836.jpg 


2. Nem megfelelő méret

A választék a pelenka, nézd meg a súlyát. Túl nagy modell könnyen szivárog a vizeletben, a túl kicsi modell újbóli szűrést okoz, mert a vizelet több, mint a vizelet nadrágja, és a szűk vizelet nadrágja károsítja a baba kényes bőrét.


3. Lásd, hogy a pelenkák telítettek-e

 

A baba vizelet mennyisége viszonylag nagy, vagy hosszabb ideig visel, vizelet nadrág telítődéshez vezet. Ekkor a vizelet nadrágja abszorpciós hatása viszonylag gyenge, a vizelet szivárgása hajlamos. Ezért időben meg kell változtatnunk a vizelet nadrágját, meg kell akadályoznunk a vizelet szivárgását, és meg kell tartanunk a piros szőről.

 

微信图片_20180612164110.jpg 

 

Kérjük, vegye figyelembe a tudásunkat. Frissítés !!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co., Ltd.