Hogyan ölték meg a kínaiok a szúnyogokat az ősi időkben? --- TOPONE tudás

- Dec 13, 2017-

Egy általánosan elfogadott nézet szerint az akadémiai világban az emberi történelem több millió évig létezett. A Huaxia civilizáció, mint a világ legrégebbi civilizációja, mintegy 4.700 éves történelme. A szúnyog nyilvánvalóan jóval korábban van, mint az emberek. És a legkorábbi szúnyogok évszázadok évekig nyúlnak vissza. Tehát az ősi időkben, amikor nem létezett modern szúnyogriasztó. Hogyan ölték a kínaiak a szúnyogokat az ősi időkben?


图片1_副本.png

A háború az emberek és a szúnyogok között nem állt meg, és most már mindenféle szúnyogriasztó és anti-szúnyog fegyver. Mint például a rovarölő spray, elektromos szúnyogháló, elektromos szúnyogriasztó, anti-szúnyog karkötő és így tovább. Ezután ez a cikk az ókori repellens számos módját ismerteti.


Szúnyoghálók, hogy elkerüljék a szúnyogokat az ősi időkben.

A szúnyogháló Kínában nagyon hosszú története van. A szúnyoghálók a védelemre összpontosítanak. Sem a nemesség, sem a szegény középső parasztok mindig is az abszolút fegyver az ősi kínai szúnyogok ellen. A szúnyogriasztó használatának hagyományait eddig a kínaiak örökölte.

图片2_副本.png


Szúnyogriasztó lámpa

Anti-szúnyog lámpák, amelyek megölik a szúnyogokat, megjelentek az ősi Kínában. A lámpa lámpateste olyan, mint egy tököt.És a lámpa oldalán egy kis ablak van, mint egy harangszó. Amikor a lámpa csavarja meggyulladt. A légáram gyorsan átáramlik a csengő száj kis ablakán, és a szúnyogot a lámpába szívó hőáramlásnak teszi ki, hogy elérje a szúnyogok eltávolítását.

图片3_副本.png


Csomagoljon zacskókat

A függõ tasak az õsi kínai nép szokásainak egyike. Sok hagyományos kínai orvoslás rovarriasztó hatású. Mint levelek, lila, menta stb. Az õsök ezeket a gyógynõket a testen lógó tasakokba tették.

图片4_副本.png

A fenti három módszer mellett az ókorban rovarriasztó fű, szúnyoghenger és más módszerek is alkalmazhatók a szúnyogok visszaszorítására. Az ősök elsősorban természetes módszerekkel támadják el a szúnyogokat. Az egészség nem sérti a testet. Inspirálta az ókori rugalmas módszerrel.TOPONE márkájú taszító termékek, amelyek tiszta természetes kivonatokat tartalmaznak.A régi gyógynövényes gyógymódokból.Végesen visszataszító nem fáj a szervezetben.


图片5_副本.png

Kérjük, figyeljen a híreinkre és a tudásunkra. Frissítés !!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co., Ltd.Kérjük, olvassa el a termékhez kapcsolódó linkeket:


Topone professzionális londoni rovarölő rovarirtó spray


图片6_副本.png


Topone hatékony elektromos szúnyogriasztó gyilkos mat


图片7_副本.png


Plant Fiber Herbal Mosquito és rovarriasztó füstölő tekercsek


图片8_副本.png