Az elektromos szúnyoghálók újra felhasználhatók ebben a módszerben. Tudtad?

- Dec 09, 2017-


Életünkben számos szúnyogriasztó módszer létezik, amelyek közül sok barát választja az elektromos szúnyoghálót. Ez az elektromos szúnyogháló számos előnyöket, kényelmet, higiéniát, füstmentes, megfizethető. De sok barátja elektromos szúnyoghálót használhat egyszer közvetlenül dobják el. Akkor a barátja újra felhasználható elektromos szúnyogháló.

  1. rész

Mindenekelőtt elő kell készíteni egy könnyebb és elektromos szúnyoghálót, amelyet egyszer használtak.


微信图片_20171115163243_副本.png


Először helyezze el az egyszer használt elektromos szúnyoghéteget (szúnyogok több helyet, hogy növelje az adagot) .Pinch mindkét végén az ujjak, nehéz rubit puha, különös figyelmet.Másik végül is kell gyúrni, amíg a Point papír.


Másodszor, használj egy öngyújtót, hogy meggyújtsa az egyik végét. Próbálja meg, hogy a tűz nagyobb legyen.


Harmadszor, amíg az egész elektromos szúnyogháló kb. 70% -a érintkezik a lánggal. A tűz kiszivárgott (csak tegye ki a nyílt lángot) .Az elektromos szúnyoghálóval ellátott helyiségbe biztonságos helyen, becsukta az ablakot.Az emberek mind kialudtak.


Három perc múlva bejut a szobába. Nyissa meg az ablakot pár percig a szellõzésbe. A hatás kiváló!

2. rész

Elsőként elektromos szúnyoghálók, elektromos szúnyogtekercsek, csapvíz, papírtörülközők, WC-víz készítésére van szükség.


1.Find egy darab használt elektromos szúnyogriasztó, törölje le a felületet egy szövet törölje tiszta Spare.Since használt szúnyog tekercsek fűtött.A belső szúnyog gyógyszerek változékony szinte maradványt a felületén néhány enyhe foltok. Amíg töröl egy szövetet távolítsa el. Tiszta elektromos szúnyogriasztó tartalék.


微信图片_20171115145647_副本.jpg

2. Vigyük fel a tiszta elektromos szúnyoghálót a víz tisztításához. Csinálja a belsejében lévő víz 90% -át. Csomagolja be a víz belsejét 90% -át.Vezérelve 10% nedvességet az elektromos szúnyoghálóban.


微信图片_20171115145436_副本_副本.jpg

3. Az elektromos szúnyogriasztó bekapcsolódott a hatalomba, az elkészített elektromos szúnyoghálót a fűtőbe. Az előkészített elektromos szúnyoghálót néhány percig a fűtőgázba. A szúnyog ebben a Környezetben nem képes túlélni. Szóval a szúnyogriasztó szerepének elérése érdekében.


微信图片_20171115145911_副本_副本.jpg

 

Az elektromos szúnyogkamra ismételt felhasználása megmaradt.A következő lépésekhez kövesse az 1-3 lépést a folytatáshoz. Amíg az elektromos szúnyogháló nem sérült meg. A fenti módszerrel követhetjük az elektromos szúnyogháló újrahasznosítását. a rugalmas hatás. A környezetvédelem és a megőrzés céljának elérése.

 

Mi az elektromos szúnyogháló használata?


photobank4_副本.jpg

Miért választja a TOPONE márkájú elektromos szúnyoghálót?

TOPONE márkájú elektromos szúnyogháló biztonságos és tiszta, jó hatású, könnyen használható.


QQ图片20170329155550_副本.jpg


Tehát megtanultad?

Kérjük, vegye figyelembe a tudásunkat. Frissítés !!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co., Ltd.

Kérjük, olvassa el a termékhez kapcsolódó linkeket:

Öko-barát békés alvás elektromos szúnyogriasztó gyilkos szőnyegek


photobank (40)_副本.jpg