Kihúzod az egér képességet. Ne aggódj az egérrel kapcsolatban! --- TOPONE tudás

- Dec 21, 2017-

A patkányok nem tudnak pár napot enni, de naponta nem tudnak vizet inni.

Szóval figyelj arra, hogy hol van víz!

Például konyha, mosogató, rés, stb.

Az egér az állatok egy csoportja, ha a családja megtalálta az egeret,

Talán még több van.

Miért vonzza otthonát patkányok pártfogására? Ez azért van, mert nem ismered ezeket a kiesett egér készségeket!


timg_副本.jpg

Meg lehet ítélni az egerek hollétét a harapás, a lábnyomok, a vizelet nyomai, a patkányok nyomainak nyomai és a holt állatok nyomai, a patkánytörések, a patkányok nyomai, patkány lyukak nyomai által.


timg.jpg

Először is, az ételt nagyon jól kell csomagolni. A rizstészta zsákot a zárt dobozba kell helyezni. A konyha legyen tiszta és mentes maradékanyag maradjon. Tegye a kész rizst a hűtőbe.


20300542877828144708129334314_s_副本.jpg

Másodszor, tisztítsa meg a házat, tisztítsa meg a törmeléket, különösen a konyhát, pincét, szekrényeket és más sötét és nedves helyet.


timg (2)_副本.jpg

Harmadszor, Emlékeznünk kell arra, hogy a külvilággal kapcsolatba kerülő helyek a lehető legnagyobb mértékben blokkolják. Például a csővezeték egy része. Különféle kifolyási repedések, repedések és más dolgok használhatók szilárd anyag csatlakoztatására. Mindenféle szellőzőnyílás használható egy kis szögesdrót-tömítéssel.


QQ截图20171220110549_副本.png

Amellett, hogy meghal az egér, hogy a munkát. Ezek a munkahelyek nem lehet kevesebb!

Persze.Nem kevesebb egér ragasztó csapdába!


Rat&Mouse Glue Trap

Egér ragasztó trap board színtelen, íztelen, biztonságos, környezetbarát és így tovább. Alkalmas más, kipukkanó egér módszerekre érzékenyebb helyeken. Mint például az élelmiszergyár, a gyógyszergyár, a konyha és így tovább. Az egér ragasztó csapda nem csak az egerekhez ragaszkodik, hanem a csótányok, a legyek, a bogarak, a centipedes és más rovarok is.


Rat&Mouse Glue Trap

  

Utasítás:

1.Könnyedén megfigyelheti a környező környezetet. És a kezdeti megragadni a tevékenységi körét patkányok és gyalogos utak.

2. Az egér ragasztócsík horizontálisan terjed az egér aktivitására és a gyalogos útvonalakra. Könnyen elhelyezhető egy csőbe vagy U-alakú, kis helyig, mint például a hűtő és a fal közötti rés.

3. Az egér ragasztó csapda hozzáadott mogyoró ízű csalogatót. Mint például ragadós az egér ragasztó csapda egy héj földimogyoró, pisztácia és egyéb dió.


Kérjük, vegye figyelembe a tudásunkat. Frissítés !!!


  Guangzhou Topone Chemical Co., Ltd.

Kérjük, olvassa el a termékhez kapcsolódó linkeket:


Topone patkány és egér ragasztó csapda csali

photobank (57)_副本.jpg