Ossza meg a készségeket a piszkos ruhák mosásához.

- Jan 17, 2018-

Hogyan lehet könnyen lemosni néhány piszkos foltot a ruhákon? TOPONE alatt, hogy megosszák a foltokat a ruhák mosásához.

 

No.1: Hotpot piszkos foltok fehér ruhán.


1_副本.jpg

Squeeze point fogkrémet vízzel nedvesített. Egyenesen terjedt a zsír, finoman dörzsölni. A teljes ruhadarabot fehér hab tartalmazza. Tiszta vízzel, a zsír teljesen eltűnt.

 

No.2: Piszkos foltok kézírása a ruhákon.


timg (9)_副本.jpg

Használjon Erguotou-t és vizet. Az Erguotouba merülnek kézírások. Ezután tisztítsa meg a mosószert. Vagy öntsön tejet kézírásos foltokba. Dörzsölje a vizet.

 

No.3: A ruhákon piszkos foltok.

timg (10)_副本.jpg

Tegye a vízbe áztatott piszkos ruhákat. Megszórjuk a cukrot a foltok búzatiszt és sodródás nettó lehet. Vagy nedvesen foltos bevonattal ellátott szódapor, és várjon tíz percig öblítse le a vizet.

 

No.4: Izzadva piszkos foltok a ruhákon.

timg (13)_副本.jpg

Mivel a verejték zsírt tartalmaz és könnyen összeolvad az anyagszálakban. Tehát adjunk hozzá két evőkanál ammóniát a mosáshoz. Néhány percig áztassa át a bozótot, majd mosson vízzel. Ezután kövesse az általános mosási programot.

 

No.5: Különféle gyümölcslevek nyomtattak piszkos foltokat a ruhákon.

timg (14)_副本.jpg 


Az új foltok azonnal eloszlathatják a sót a szennyeződésben, könnyedén dörzsölhetik kézzel, nedvesek a mosószeres mosóoldattal mosott vízzel. Használhat meleg víz dörzsölje, szappan erős eltávolítása. Miután újra nyomon követhető és nyomon követhető. Használhat 5% ammónium-vizet és szerves savakat a gyümölcslében. Ezután mossuk mosószerrel. A ketchupot kiszáríthatjuk és meleg mosószerrel mossuk. Miután a zselét vízzel samponozhatjuk samponozás után. Ezután a szappanos folyékony mosószert vízzel öblítsük le.

 

Fókusz jött. TOPONE mosólap korszak.


laundry sheet

A mosodai lapok olyan innovatív mosodai termékek, amelyek lehetővé teszik, hogy a mosodai termékek lapszerűek és könnyűek legyenek, miközben könnyen szállíthatóak; a nano-technológiát és az ultra-koncentrált technológiát alkalmazó mosólapok nagyobb tisztaságot biztosítanak, mint a rendszeres mosodai termékek. És mind a meleg, mind a hideg vízben azonnal megolvad, nem foszforos, nem mérgező, nem fluoreszkáló fehérítő, a szálak makacs foltokat törnek.

 

És így tovább. Ha többet szeretne tudni arról, hogyan mossa meg a piszkos ruhákat, kérjük, forduljon hozzánk.


Kérjük, vegye figyelembe a tudásunkat. Frissítés !!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co., Ltd.


Kérjük, olvassa el a termékhez kapcsolódó linkeket:


Automatikus mosógép mosó mosogató tábla az utazáshoz


pho.jpg