Különféle izzadásgátló módszerek. Kérem, válassza ki az Önnek megfelelő módszert.

- Feb 03, 2018-

Különféle izzadásgátló módszerek:

1.Excesszív test izzadás. Különös figyelmet fordítsanak a verejték ruhák időben történő cseréjére. És meleg vízfürdő, hogy a bőr kiszáradjon.


QQ截图20180202165352_副本.png


2. Óvatosan mossa le a mosó ruhákat. A nyár nagyon forró. Gyakran fürödni hatékonyabb és praktikus antiperspiráns módszer. Ne feledje, hogy meleg vízzel mosson, így a mosás teljesen testet érez. Ha hideg vízzel mossa le, és a pórusokat zsugorítja. De miután a zuhany melegszik. A fürdőzés után azonnal ki kell mosni a ruhákat. Annak érdekében, hogy elkerüljük a bőr izgató hatását.


QQ截图20180202165632_副本.png


3. Használjon izzadásgátló vagy izzadásgátló anyagot. Nyáron nagyobb a verejték. Használhat egy kis területet vagy izzadásgátlót. A test nagy része nem kúszik. Izzadásgátló lehet permetezni a helyszínen a verejtékezés.Vérnyomás csökkentésére verejtékezés.Ez hatékonyan dezodor. Válasszon izzadásgátló termékeket. Figyelmet kell fordítanunk a rendszeres gyártókra és a minősített tételszámú termékekre. Használat előtt kell a felső karban próbálni. Így például erythema, viszketés és egyéb tünetek nem biztosíthatók. Mert egyes izzadásgátlók a bőrirritáció során allergiát okozhatnak. Továbbá a bőr sérült területe nem használhat izzadásgátló termékeket.


4.jpg


I & ADMIRED test harmat hat fő jellemzői:

1. Elegáns illat. Illatos és kellemes. Ahhoz, hogy az emberek felfrissüljenek.

2. Biztonságos és nem stimuláló. Nem befolyásolja a verejtékmirigyek normál működését, mindenféle fizikai populációra alkalmas.

3. Izzadásgátló eltávolítás, finoman permetezés, egy percen belül hatásos, szag eltávolítás.

4. Illat, kevesebb dózis és hosszú időtartam, a szag illata egész nap fenntartható, frissítő.

5. Aroma elegáns, első osztályú íz, így csábít.

6. Bármikor, bárhol használható, a mini design hordozható, könnyű permetezni, egyszerű és kényelmes.


photobank.jpg


Kérjük, vegye figyelembe a tudásunkat. Frissítés !!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co., Ltd.