Automatikus mosógép mosó mosogató tábla az utazáshoz

Topone márkájú mosólapok az utazási termékhez A legjobb mosodai mosószerek bemutatása A mosólapok olyan innovatív mosodai termékek, amelyek lehetővé teszik, hogy a mosodai termékek lapszerűek és könnyűek legyenek, miközben könnyen hordozhatók; nano-technológia és ultra-koncentrált technológiát alkalmazó mosólapok ...
Csevegj most

Termék részletek

Topone márkájú mosodai lapok utazáshoz

photobank.jpg

Termék bemutatása   a legjobb mosodai mosószer


A mosodai lapok olyan innovatív mosodai termékek, amelyek lehetővé teszik, hogy a mosodai termékek lapszerűek és könnyűek legyenek, miközben könnyen szállíthatóak; a nano-technológiát és az ultra-koncentrált technológiát alkalmazó mosólapok nagyobb tisztaságot biztosítanak, mint a rendszeres mosodai termékek. És mind a meleg, mind a hideg vízben azonnal megolvad, nem foszforos, nem mérgező, nem fluoreszkáló fehérítő, a szálak makacs foltokat törnek.


A TOPONE márkájú mosólap termékleírása


Funkció Tisztább Mosoda
Szín Kék
Illat Opcionális citrom
Hab Alacsony hab
Alkalmazható Kézmosó / mosógép
Bizonyítvány ISO
Márka Topone / OEM


Az i azonnal olvadó mosólap előnyei


Először is, a kényelem. Nano-ultra-koncentrált technológia mosodai tablettákból. Kis méret, könnyű súly, könnyen tárolható, hordozható, használata is nagyon kényelmes és hatékony.

Másodszor, zöld és egészséges. Zöld és természetes formula használata. Annak biztosítása érdekében, hogy ne tartalmazzon fluoreszkáló színezőanyagokat és egyéb összetevőket, amelyek veszélyeztetik az emberi egészséget és a környezetet. Bár enyhe, nem irritáló. Ellentétben az erős lúgosságú hagyományos mosótermékekkel. A ruhadarab károsodása majdnem nulla.

Harmadszor, m ult i-effektus. A tiszta funkció mellett. De mind a sterilizálás, ápolás, illat és egyéb funkciók. Megszünteti a fertőtlenítőszer, lágyítószer, parfüm és egyéb kiegészítő bevitel szükségességét.

Negyedszer, fordítható. A doboz mosható mosható mennyiség 7,5 kg mosószerrel egyenértékű. Az ár kevesebb, mint a fele, az ár nagyon közel áll az emberekhez.termék leírás

0.jpg

photob.jpg

ph.jpg

pho.jpg

GYIK:

1. Mi az előnye a mosólapnak?


- Nem sáros, Nincs csapadék, Ne károsítsa a gépet. Ne bántsd a kezed.


2. Melyek a mosodai lapok jellemzői?


- A legfrissebb nano-technológia, amely ultra koncentrált mosodai lapokat képez.


3. Szüksége van mérőüvegre?


- NEM, szabadon használható.


4. Mi a funkció a mosodai lap?


- Frissítő illat, ápoló ruha, vízben oldódó és így tovább.


5. Mi az alkalmazási kör?


- minden ruhát.

Hot Tags: automata mosógép mosó mosólapok utazáshoz, gyártók, beszállítók, gyár, testreszabott

Vizsgálat

Akár ez is tetszhet