Egyszerű csótány csapda

Egyszerű csótány csapda

TOPONE márka könnyen kezelhető és rendkívül hatékony csótánycsapda Termékbevezetés Ragasztó ragasztó papírral Ragasztócsapok 1. Hatékony minden legyeknél 2.A szagtalan, színtelen, tapadóképessége még szélsőséges hőmérsékleteken is tökéletesen működik. 3.Usage utasítások 4.Perfect a hazai és a ...
Csevegj most

Termék részletek

Egyszerű csótány csapdaTermék bemutatása


· A leghatékonyabb ALL-NATURAL ATTRACTANT, amely a piacon elérhető SUPER STICKY NON-TOXIC GLUE csapdákkal, biztosítja, hogy a hibák ne kerülhessenek el.

· 12 db PREMIUM TRAPS-ot tartalmaz, amelyek ideálisak minden rovar, köztük a csótányok, a pókok, a skorpiók, a centipedes, a hangyák és az otthoni fertőzés ellen.

· NEM TOXIC, ECO-FRIENDLY és PESTICIDE FREE ragasztócsapdák, amelyek legfeljebb 3 hónapig tartanak, vagy teljesen feltöltöttek.

· BEST TRAP HELYZETEK: konyha, kamra, fürdőszoba, belső szekrények, mosdó és csaptelepek alatt, garázs, tárolóhelyiségek hűtőszekrény mellett és mögött.


Termékleírás


Termék név TOPONE márka csótánycsapdája
Márkanév TOPONE márka / OEM márka
Használat Home + Hotel + Office
típus Háztartási vegyszerek
Bizonyítvány ISO
Érvényesség 3 év
Funkció Csótánygyilkos
Kikötő Guangzhou


termék leírás


QQ 图片 20180608150813.jpg


A mi szolgáltatásunk


① Először az iparágban, a világ szolgálatában.

AtionalA nemzetközi vezető design csapat.

OldA professzionális és kiváló minőségű termék megfordítása.

EnThe éves tapasztalat az OEM / ODM-ben.

További kérdéseink termékeinkkel kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, mi több mint elégedettek vagyunk, hogy jól kielégítsük Önt!

Hot Tags: egyszerű csótánycsapda, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, nagykereskedelem, olcsó, testreszabott, márkák, ömlesztett, alacsony ár, kedvezményes kedvezmény, raktáron, ingyenes minta, Kínában készült

Vizsgálat

Akár ez is tetszhet