Nem mérgező csótány vezérlő csapda

Nem mérgező csótány vezérlő csapda

Legjobb csótány csapdák termék leírás Topone csótány csapda használ a legjobb ragasztó a kártevők elleni védekezésre. Ez ártalmatlan az emberi, könnyen kezelhető és autókozmetikánkban környezetbarát. Hely csapda, ahol csótányok figyelhetők meg, mint a ktchens, sarkok, fal, valamint az árnyaltabb területek. Kifejezetten úgy tervezték, hogy megvédje a por...
Csevegj most

Termék részletek

Nem mérgező csótány vezérlő csapdaTermék leírása


Coakroach ragasztó csapda fórumon nincs időjárás-változás, újrahasználható, ártalmatlan humanas, valamint a környezet-barát. Erősen tapadó, szagtalan, készen áll a használatra, biztonságos és egészségügyi, melyik ideiglenes tákolmány ez egy ideális egér csapda, a háztartási és a kereskedelmi hely. Minden ragasztó csapda egy csótány tartalmazza.


Termék részletek


HTB1OIMVe5CYBuNkSnaVq6AMsVXaX.jpg


GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK


1. - kaphat néhány minta?

-Igen, minta megrendelések is szívesen látjuk. és elküldhessük Önnek ingyenes mintákat, ha hajlandó fizetni áruszállítás.


2. - tudna használ saját LOGÓT vagy design áruk?

-Igen, egyéni embléma és a design a tömeggyártás állnak rendelkezésre.


3. - el tudod hinni?

-Természetesen igen. Vagyunk a szakmai gyártója pest control termékek és Alibaba minősített 8 év arany szállító. A szolgáltatás megbízható, megbízható, profi.


4. - felkereshetik a gyár?

-Persze szívesen-bármikor. Mi tud is elhozzuk repülőtértől és a pályaudvartól.


5. - Mi az a szállítási idő?

-Általában 20-35 nap után a fizetés.


6. - Mi az a fizetési módot?

-A fizetési mód az Tamás, a Western Union.

Hot Tags: nem mérgező csótány vezérlő csapda, Kína, gyártók, szállítók, gyári, Nagyker, olcsó, egyedi, márkák, tömeges, alacsony ár, engedmény, vásárolni készlet, ingyenes minta gyártott-ban Kína

Vizsgálat

You Might Also Like